Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hideg most ez a fiú? Talán már nem érdeklem?
Jártam már így, és nem értette a lány ott sem, miért kerülöm, miután úgy érzem, hogy nyomultam és hülyét csináltam magamból...
Igen, neked kéne keresni. Én is úgy vettem volna, hogy leráztak. Ha érdekel a fiú, akkor tudatni kéne vele, hogy nem kamuztál, és szívesen találkoznál vele. Aztán majd mond rá valamit.
Ez a baj sokszor, hogy bizonyos emberek annyira csak magukig látnak, hogy az már siralmas. Valaki találkozni akar veled, te pedig ügyes-bajos dolgaiddal foglalkozol, nem tudva azt, hogy azok megvárnak. Ez a srác nem.
Ha találkozni akarsz a sráccal, mert mégsem közömbös annyira; akkor írjál neki, hogy mész ekkor és ekkor Szegedre; van-e kedve találkozni...
Ha a srác már besértődött (mellesleg joggal), akkor ez a vonat elszaladt; nincs több esélyed. Akkor tanulhatsz a leckéből a legközelebbre.
Ha igen, akkor is készülj fel, hogy a srác nem fog a nyakadba ugrani, mert várni fogja, hogy akkor most te produkáld magad (vagy kéreti magát), ha már találkozni akarsz vele. (olyan ez, mintha hosszabb ideig kéne melegítsél egy acélszálat, hogy meghajlíthasd.)Kérdés, fontos-e neked ő.
Próbálj meg ne csak magadig látni, hanem puszta paraszti ésszel elgondolni, hogy hogyan esne neked, ha valaki így viselkedne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!