Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nekem tetszenek, azokat én nem érdeklem, és fordítva?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a fullos csaj, aki nonstop tökéletesen néz ki, minden szál haja mindig a helyén áll és folyton magassarkúban tipeg, ezért azokat az álompasikat szinte meg sem nézem, akikkel nem vagyok egy szinten. De mégis akiket el tudnék képzelni magam mellé, azok meg rám sem hederítenek; akik meg bepróbálkoznak, valahogy egyáltalán nem mozgatnak meg. :/
27 múltam...még mindig higgyek az Igaziban..?
2016. aug. 29. 22:07
1/5 anonim válasza:
Igen,higgy benne mert létezik!
Egy hónapja még talán rád írtam volna,de azóta én már megtaláltam az Igazimat.:)Pedig már alig hittem benne.
39F
2/5 anonim válasza:
Miért nem foglwlkoznak veled azok a pasik?
3/5 anonim válasza:
Ismerős... Szoktam kezdeményezni is, de eddig kevés kivételtől eltekintve, nem sült jól el. Akik bepróbálkoznak, tapasztalatom szerint egyéjszakás kaland reményében teszik inkább, vagy nekem nem jönnek be. 25L.
4/5 anonim válasza:
Erről szólt az egész életem 28 éves koromig. Azután megtaláltam a társamat. Hidd el, nincs olyan, hogy igazi, olyan van, hogy jól passzoltok és keményen mindkét félnek meg kell dolgozni a kapcsolatért. Olyan majd előbb-utóbb akad, aki ugyan fog tetszeni a kisugárzása miatt, de nem biztos, hogy a zsánered lesz, mégis beadod majd a derekad.
5/5 anonim válasza:
Ez így szokott lenni, Kérdező, én má' 31 vagyok, és mái napig ez a helyzet. Majd megszokod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!