Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem érdeklem a nőket? Nem tudom hogy kell
udvarolni. Azt se tudom mit kell mondani egy nőnek. Hiába
vágyok rá hogy legyen valakim.27f
Hát ez valóban nem úgy megy, hogy vágysz rá és az univerzum leszállítja másnap az ajtód elé!
Először is kéne nőbarátnő, hogy kicsit oldódj a nők közelébe. Ne úgy legyél velük, mint egy idegen bolygó szülöttei lennének. És így azt is megfigyelheted, más pasik mit tesznek, hogy összejöjjön a dolog. Abból sokat tanulhatnál.
2016. aug. 27. 19:58
2/10 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy nincsenek csaj baràtaim.Akár hánydzor meg próbáltam oda menni valakihez mindig el kezdtem izgulni hogy most mi lesz.Mit mondjak.Sajnos nem tudom mit kéne mondani.Kezdek félni attól hogy ez így marad.
Pedig az ismerkedésnél lazán oda kéne csámpáznod a hölgyhöz. Ha megszólítani sem tudod a lányokat, még barátkozás céljából, akkor a barátnő már egyenesen esélytelen!
Ha csak a neten nem halászol össze egy olyan lányt, mint te, hogy neki is komplexusai vannak és nem bír kommunikálni. Mert akkor egymásra is találtatok!
2016. aug. 27. 20:10
Nézz romantikus filmeket. Ott kapsz egy halom tippet.
2016. aug. 27. 20:11
5/10 anonim válasza:
Ha oda sem mész hozzájuk, nem kezdeményezel beszélgetést, akkor ne csodálkozz azon, hogy nem érdekled őket.
Nem tudod egy haverodat megkérni, hogy mutasson be téged néhány lány ismerősének? Talán úgy könnyebben elindulna a beszélgetés is.
23/N
2016. aug. 27. 20:25
Semmit. Ha eddig leszartak, akkor ezek után is le fognak, hiába produkálod nekik magad.
2016. aug. 27. 20:34
7/10 A kérdező kommentje:
De azt se tudom hogy kezdjem el a beszélgetést,vagy mit mondjak.Egyre jobban érzem hogy reménytelen vagyok.Lehet hogy késő már nekem?
Amúgy átérzeem ezt, mert én mindnkivel szemben ezt érzem, legyen az nő, férfi, haver, barát, rokon, stb. Azt hiszem antitálentum vagyok az emberi kapcsolatokban. Ha gazdag lennék nem is zavarna, jó élet lehet a remete-lét, de így hogy kötelező másokkal találkozn, csak a stressz ér mindennap. Remélem hamar beledöglök majd.
2016. aug. 27. 20:58
27 évesen, valószínűleg dolgozol, melóban nem találkozol nőkkel? ha igen, akkor rajtuk gyakorolhatod a beszélgetést. Szerezz ismerősöket neten és gyakorolhatod a chaten a beszélgetést a csajokkal. Aztán elmehetsz velük bulizni vagy kirándulni vagy mittom én, mármint a neten megszerzett új csaj ismerősökkel. Aztán majd felfejlődsz és közben rájössz, hogy nincs semmi különös bennük, ugyanúgy beszélgethetsz velük, mint a haverokkal. Persze az, hogy élőben ismerkedési céllal szólíts le valakit, az elég nehéz valóban. De addig van pár lépcsőfok amit megléphetsz.
2016. aug. 27. 21:53
10/10 A kérdező kommentje:
Olyan helyrn dplgozok ahol nincsennek körülöttdm nők.Ìgy meg szinte lehetetlen tenni bármit is.Nagyon ritkán szoktam nökkel beszélni.Csak ha hivatal9s dolgot intézek.Szóval nagy hátrányban vagyok.
Kapcsolódó kérdések: