Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen hülyeséget mondani, de most komolyan?
Figyelt kérdés
"A világ legnagyobb szemétládájával is le kellene feküdni ha az szeretetre éhes. Ez a véleménye a normális embernek. "
(egyék kérdésnél a kérdező megnyilvánulása.)
2016. aug. 20. 17:21
1/10 anonim válasza:
Bizonyos szintig igaz. De nem szexre értve.
2/10 RRR válasza:
akkor tegye
de ne akarja,hogy ezt más is megtegye
és utána ne sírjon,ha baj lesz
3/10 anonim válasza:
Biztos nagyon elkeseredett, szegény.
4/10 anonim válasza:
Senkivel nem kell lefeküdni sajnálatból. Az ilyen gondolkodásmód minden, csak nem normális.
5/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, én írtam rosszul. Nem tettem világossá, hogy ezt egy férfi írta a nőkről.
2016. aug. 20. 18:11
6/10 anonim válasza:
Nem. Ez nem normális! De aki így gondolja, az nyugodtan szexeljen olyan emberrel, akit a háta közepére se kíván....
7/10 A kérdező kommentje:
Oké, én vagyok a hülye, hogy nem írtam oda, hogy egy pasi írta, de örülnék, ha elolvasnátok ezt is.
2016. aug. 20. 20:33
8/10 anonim válasza:
Miért, egy pasi nem tudna lefeküdni egy szemétláda nővel? Ha akar, tegye meg. Aki akar, az meg igyekezzen megfelelni az ő normáinak.
9/10 A kérdező kommentje:
A nőkről írta, hogy a nőknek kellene lefeküdniük mindenkivel, aki kedves.
2016. aug. 21. 13:00
10/10 anonim válasza:
Ez esetben az utolsó mondatom még ugyanúgy áll. Akit érdekel a véleménye, az fogadja meg a tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!