Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen hülyeséget mondani? Nem megszakítással védekezünk, ez azt jelenti hogy nem bízok a páromban?
Nemrég ezt olvastam az interneten; többen írták, hogy akik nem így védekeznek nem bíznak a párjukban és a párjuk szexuális teljesítménye is kétséges.
Mit gondoltok erről?
Ne, kell mindent komolyan venni, amit az ember az interneten olvas!
Az általad talált írás az egyik legjobb példa erre!
Aki megszakítással közösül, akkor azokat leszámítva, akiknél nem gond, ha jön a gyerek, azok mind hülyék!
Eleve olyan fogalom, hogy megszakításos védekezés nem létezik! Ugyanis a megszakítás csak egy közösülési mód és nem védekezés. A védekezéshez semmi köze.
És lehet hogy sokan évekig, hónapokig így vannak együtt és nem lesz gyerekük, de ez is olyan, hogy közel 30 évesen pl. még nem törtem el a lábamat, de az nem jelenti azt, hogy holnap sem fogom.:)
Ez nem a bizalomról szól, sokkal inkább arról, hogy sokan előbbre helyezik az élvezeteket (mert szerintük nem élvezetek gumit húzni-hahaha-ezen jót szoktam nevetni), mint a felelősségteljes együttlétet. De az ilyenek meg megérdemlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!