Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A szerelemben nincs feltétel. " - Hogy lehet ilyen hülyeséget mondani/írni?
Már hogyne lenne feltétel?
Aki ezt írja, az egy bûnözôvel is összejönne adott esetben? Mert ha nincs feltétel, akkor nem lehet feltétel, hogy ne legyen bûnözô.
Nagyon földhözragadt vagy... Ha nincs feltétel, nem feltétel a hűség sem, a törődés sem, semmi sem. Ha nincs feltétel, igazából semmi sincs, csak annyira szeretik hangoztatni gondolkodás nélkül ezt a hülyeséget, mert az annyira nagy ívű gondolat és olyan jónak tűnnek tőle...
Persze, nincs feltétel, feltéve hogy szeressen, hogy törődjön velem, hogy legyen hűséges hozzám, hogy csak velem beszéljen, hogy ne a pénzemet akarja csak. Ahogy feltétel az is, hogy szeressem, törődjek vele, rá se nézzek másik lányra, stb, stb, stb... A szerelem feltételek halmaza, csak észre kell őket venni.
23/F
A szerelem, mint minden érzés, feltétel nélküli.
Nem az egzisztenciális helyzetébe, sem a ranglétrán elfoglalt poziciójába, hanem az emberbe szeret bele a másik.
Ezt a kérdést csak azok érthetik, akik valójában átélték a szerelmet.
A többieknek fogalmuk sincs róla.
A szerelem tényleg feltétel nélküli. Szerelmes vagyok egy csúnya, csóró, nem kedves, alkoholista, dohányos férfiba. Kb. egyetlen elvárásnak sem felel meg amit én egy férfival szemben támasztok, mégis meglátom vagy beszélünk, és egész nap vigyorgok.
Ettől függetlenül olyan párom van aki felelősségteljesen, helyes, kedves, nem dohányzik, nem iszik. Őt feltételekkel szeretem. Ugyanezt megadom neki viszont is.Boldog, harmonikus kapcsolatunk van, és szeretem, de ez más érzés, mint amiről az elején írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!