Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszenek a természetes lányok?
Sokan megbámulnak meg bepróbálkoznak nálam, de nehéz eldönteni, hogy azért teszik, mert tényleg szépnek találnak, vagy mert épp nincs jobb csaj a láthatáron.
Nőies alakom van, szélesebb csípő, kerek popsi, sokat edzek is rá. Hosszú, hullámos hajam van, sosem szoktam besütni meg vasalgatni, nem is festem, hanem maximum befonom, és utána göndörebb. Sminkelni keveset szoktam, maximum egy kis szempillaspirál, műkörmöm sincsen, és nem is festem a körmömet soha. Öltözködésben az elegánsabb stílust kedvelem, nem szoktam kipakolni semmimet, magassarkút sem hordok.
Nektek bejönnek az ilyen lányok, vagy inkább a "cicásabb" csajok?
Ha őszinte vagyok, akkor be tud jönni bármelyik(nem hájas) nőtípus.
Imádom a széles csípőt, vastagabb combokkal, de a vékonyabb lányok is tudnak tetszeni.
A te típusodra szavaznék, ha muszáj lenne választani.
Akinek a cicásabbak jönnek be, az azoknál fog próbálkozni, akinek meg a természetesek, az meg azoknál.
Ha nem jönnél be nekik, akkor nem próbálkoznának be nálad, ez ennyire egyszerű.
Nekem tetszik, de ha odamennék egy ilyen lányhoz, vagy hozzád, biztos, hogy nem foglalkoznál velem.
Szóval áruld el, nálad milyen pasik jöhetnek számításba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!