Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látják a férfiak különlegesebbnek a természetes
szőke nőket?
Figyelt kérdés
Valahogy már régóta él a köztudatban, hogy sokak ideálja egy vékony, nagymellű, hosszú szőke hajú lány, lehetőleg angyali arccal és telt ajkakkal.
Miért tartják különlegesebbnek a szőkéket a férfiak egyénileg?
És miért nem tartják őket annak társadalmilag? Lásd: sosem volt még szőke Miss Universe
2015. dec. 2. 22:08
1/10 anonim válasza:
Nem tartják - akik igen azok is csak azért, mert sikeres volt anno a náci propaganda, hogy az árja nő a szép nő. De még az sem, mert az árja nő "telt" nem vékony. Lásd német nők többsége :D
2015. dec. 2. 22:14
2/10 anonim válasza:
Semmivel nem különlegesebb a barna, vörös vagy épp a kék hajú nőknél.
2015. dec. 2. 22:15
3/10 anonim válasza:
Én szeretem a szőke lányokat, de teljesen mindegy hogy festett vagy természetes.
Szerintem elég sok lánynak a szőke haj áll a legjobban, de vannak természetesen kivételek, láttam már én is olyat hogy szőke lány barna lett és sokkal jobban állt neki.
Az összhatás a fontos mindig.
2015. dec. 2. 22:25
4/10 anonim válasza:
#1: Ez a náci propagandás handabanda nagyon-nagyon remélem, hogy csak egy szarkasztalaszti. :D
2015. dec. 2. 22:27
5/10 anonim válasza:
Nekem barna az ideálom.De nem ez a lényeg.
2015. dec. 2. 22:27
6/10 mikeXxX válasza:
Igazándiból pont nem érdekel a hajszíne inkább az arca fog meg valakinek, és én speciel általában pont a szőke nőket nem kedvelem bár azért vannak kivételek :D !
2015. dec. 2. 23:02
7/10 anonim válasza:
Pont fordítva van: a férfiak egyénileg nem hiszem, hogy különösen érdeklődnének a szőkék iránt, viszont kb minden második filmben a szőke nő van szexinek kikiáltva. (Ha nem ő a főhősnő, akkor a főhősnő plázacica barátnője)
Mondjuk a több ezer "ostoba szőke nő" típusú vicc szerintem messze irritálóbb, mint ez a sztereotípia...
2015. dec. 2. 23:39
8/10 anonim válasza:
mindig is egy szőke barátnőt akartam, nekem ez az életcélom - megtalálni életem szerelmét, aki ilyen..nem tehetek róla, nekem az tetszik, ilyen az ideálom. Szívesen költöznék akár északabbra is emiatt!
2015. dec. 3. 02:53
9/10 anonim válasza:
Mert szőkére festeni bárkit lehet, de szőkének születni genetikai adottság. És az jobban felkelti a férfiak figyelmét. Nekem az a tapasztalatom, hogy azoknak is tetszem, akik kimondottan idegenkednek a szőkéktől.
2015. dec. 3. 08:34
10/10 anonim válasza:
Mert a világon az emberiség többsége barna hajú és szemű. Tehát a ritkább kombináció érdekesebb. A vörös haj még ritkább, azt viszont régen a boszorkánysággal kapcsolták össze és mindig megszólták később is: csúnya és vörös a két jelző kéz a kézben járt, pedig nagyon szép tud lenni a vörös haj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!