Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszenek a természetes lányok?

Figyelt kérdés

Sokan megbámulnak meg bepróbálkoznak nálam, de nehéz eldönteni, hogy azért teszik, mert tényleg szépnek találnak, vagy mert épp nincs jobb csaj a láthatáron.

Nőies alakom van, szélesebb csípő, kerek popsi, sokat edzek is rá. Hosszú, hullámos hajam van, sosem szoktam besütni meg vasalgatni, nem is festem, hanem maximum befonom, és utána göndörebb. Sminkelni keveset szoktam, maximum egy kis szempillaspirál, műkörmöm sincsen, és nem is festem a körmömet soha. Öltözködésben az elegánsabb stílust kedvelem, nem szoktam kipakolni semmimet, magassarkút sem hordok.

Nektek bejönnek az ilyen lányok, vagy inkább a "cicásabb" csajok?

2016. aug. 8. 19:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen tetszenek az ilyen lanyok.

hat, hogy most eppen te be-e jonnel, azt mar nemtom.

2016. aug. 8. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:

"de randiztam már egy átlagos, félénk sráccal is, mert olyan jólelkű és megértő volt, mint senki más."

Én nem voltam félénk, de a jó lelkemmel és a megértésemmel az eddigi kapcsolataim alatt kitörölhettem a hátsómat, az elsőnél ellenem fordították, kihasználtak, aztán már nem hagytam magam.

Amúgy a természetes lányok a legvonzóbbak, mert tudod, hogy ha mellettük ébredsz, nem fogsz szívinfarktust kapni. :)

2016. aug. 9. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:

CSAK a természetes lányok jönnek be.

Engem már egy festett hajjal, egy műszempillával is ki lehet kergetni a világból.

2016. szept. 2. 21:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, majd a természetellenesek :)

Csak természetes lányok vannak.

2016. szept. 4. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!