Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek tetszenek a finom lányok?
Sosem voltam az a vagány, nagyszájú, társaság közepe csaj. Nem nagyon járok bulizni sem, inni is csak keveset szoktam, és elég zárkózott vagyok új emberek társaságában, nehezen oldódom fel.
Egyébként szép lánynak szoktak tartani, elegánsan öltözom, és igyekszem kedves lenni mindenkivel. De sok pasihoz elég unalmasnak érzem magam. :(
nekem inkább az ilyen típus jön be, én sem vagyok bulizós típus, sőt inkább otthonülős vagyok...
szerintem sokan hasonlóan tesznek, mert fontos, hogy hasonló beállítottságú legyen a másik...
am ismerősöm mondta, egy beszélgetés alkalmával, hogy neki pl a vagány csajok jönnek be, az én ideálom a nagyon kedves típus számára unalmas, neki vadabb lány kell, pörgős...
szóval olyat kell találnod aki a te igényeidnek megfelel és te is az övéinek :)
23F
Ilyen egy normalis lany. :)
Nekem szimpatikus vagy a leirtak alapjan.
Fiatal fiúknak a nagyszájú, ramenősebb lányok jönnek be de pár évvel később mikor már komoly kapcsolatot szeretnének mar mindent odaadnának egy finomabb elegáns öltözködésű lányért.
Nyáron látom itt a lányokat a fenéklyuk takarós rövidnadragba meg a haspolókban, nos nekem sokkal jöbben bejön ha egy lányon van egy térdig érő szép ruha, vagy egy világos nadrág kis galléros felsővel mert számomra az előbbi lányok olcsónak tűnnek.
Ha valaki komolyan öltözik annak is fogják venni, ha valaki viszont prostinak akkor nem kell folytatnom...
Én is ilyennek tartom magam. Kb. 21 éves koromig hàtrànynak gondoltam, de volt baràti köröm, ahol jòl tudtam èrezni magam.
Én is unalmasnak èreztem magam, nem tudok mit mondani ès hasonlók.
De igazából, akinek tetszeni szerettem volna tetszettem is.
Sokaknak tetszik ez, nem kell aggódni.
Hát szerintem nekem igen, főleg ha még lányosan is öltözködsz úgymond nem divat hülyeségeket hanem csinos de lányos darabokat is hordasz:)
+ aranyos, lányos viselkedés. Nem hisztizés hanem kedvesség, szerethetőség:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!