Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek tetszenek a finom lányok?
Sosem voltam az a vagány, nagyszájú, társaság közepe csaj. Nem nagyon járok bulizni sem, inni is csak keveset szoktam, és elég zárkózott vagyok új emberek társaságában, nehezen oldódom fel.
Egyébként szép lánynak szoktak tartani, elegánsan öltözom, és igyekszem kedves lenni mindenkivel. De sok pasihoz elég unalmasnak érzem magam. :(
Ilyen lányt keresek komoly kapcsolatra.
Meg nagyjából a férfiak többsége....
Igen, szeretem a finom lányokat, és a saját ízemre is odafigyelek, rendszeresen fogyasztok ananászt.
20F
Én pont az ilyen lányokat kedvelem, az olyanokat, akik zárkózottabbak, csendesebbek, szégyenlősebbek.
Az meg egyáltalán nem baj ha "unalmasabb", vagy nem kell kicsapongó meg nem tudom milyen élményekkel teli életet érni, mivel én sem vagyok ilyen, és nem is érezném magam annyira jól egy ilyen lány mellet.
Egyedül az a rossz, hogy az ilyen lányokat nehéz megismerni, meg távolságtartóbbnak tűnnek.
20/F
Hogy értve "finom" lányok?
Egyébként nincs semmi baj velük, én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!