Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a srác még két hét után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác még két hét után is ideges rám, akkor érdeklem?

Figyelt kérdés

Barátok vagyunk már egy éve, de tetsszünk is egymásnak, viszont ezt csak mostanában mondtuk el egymásnak. De két hete szörnyen összevesztünk... És én nagyon rosszul éreztem magamat emiatt, úgyhogy írtam neki, és bocsánatot kértem tőle. Vissazírt egy jó hosszút, de sajnos még mindig nagyon ideges rám, pedig ő egy végtelenül higgadt ember, nem is értem. És írt olyat is, hogy nem szerette volna, ha ilyen csúnyán végződik a dolog, és hogy ő mindig tisztességes volt velem, és hogy elnézést kér, amiért furákat ír, csak bulizni volt az éjjel...

Most ez mit jelent? Szerintetek ki akar békülni, vagy hagyjam a fenébe?

2016. szept. 9. 12:48
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
56%

Ideges rám...van ilyen kifejezés egyáltalán?

Magyarul leqrvázott a leveleiben, és most búfelejt. Szerinted érdekled?

2016. szept. 9. 12:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Soha nem k*rvázott le, mindig nagyon rendes volt, csak felidegesített egy hülyeséggel, és a fejéhez vágtam sok dolgot. :( Ő meg megsértődött.
2016. szept. 9. 12:56
 3/11 Noren1989 ***** válasza:

Na, erről ennyit. Kicsit pontosabban?

Meg a tetszés, amit kinyílvánítottatok, az milyen jellegű? Szexuális, vagy érzelmi?

2016. szept. 9. 12:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Túl bonyolult, a lényeg, hogy nem akartam megbántani, csak rosszul esett 1-2 dolog, ő meg erre nekem támadt egyből...

Hát mind a kettő, de még csak randizgattunk, nem történt semmi igazából.

2016. szept. 9. 13:01
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Akkor én nem fűznék nagy reményeket a dologhoz, ha már az elején felidegesíted.
2016. szept. 9. 13:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, hogy maradjunk a barátságnál, mert túl sok félreértés van, de én szeretnék vele kibékülni, mert barátként fontos nekem.
2016. szept. 9. 13:06
 7/11 Noren1989 ***** válasza:
Ebbe nem érdemes belemenni. Az lehet hogy fontos, de férfiként a friendzone, amibe most rakod be éppen, nem frankó.
2016. szept. 9. 13:07
 8/11 A kérdező kommentje:
Ő is így gondolja.
2016. szept. 9. 13:08
 9/11 Noren1989 ***** válasza:
26%
Na ja. Én hagynám. Jobb a mindent vagy semmitben ilyenkor a semmit opció. Csak fájdalmat okoznál neki, hogy ott lehet a közeledben, de nem lehet veled úgy is.
2016. szept. 9. 13:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem jobban tetszett, mint én neki, szóval semmi ilyenről nincsen szó.
2016. szept. 9. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!