Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác még két hét után is ideges rám, akkor érdeklem?
Barátok vagyunk már egy éve, de tetsszünk is egymásnak, viszont ezt csak mostanában mondtuk el egymásnak. De két hete szörnyen összevesztünk... És én nagyon rosszul éreztem magamat emiatt, úgyhogy írtam neki, és bocsánatot kértem tőle. Vissazírt egy jó hosszút, de sajnos még mindig nagyon ideges rám, pedig ő egy végtelenül higgadt ember, nem is értem. És írt olyat is, hogy nem szerette volna, ha ilyen csúnyán végződik a dolog, és hogy ő mindig tisztességes volt velem, és hogy elnézést kér, amiért furákat ír, csak bulizni volt az éjjel...
Most ez mit jelent? Szerintetek ki akar békülni, vagy hagyjam a fenébe?
Ideges rám...van ilyen kifejezés egyáltalán?
Magyarul leqrvázott a leveleiben, és most búfelejt. Szerinted érdekled?
Na, erről ennyit. Kicsit pontosabban?
Meg a tetszés, amit kinyílvánítottatok, az milyen jellegű? Szexuális, vagy érzelmi?
Túl bonyolult, a lényeg, hogy nem akartam megbántani, csak rosszul esett 1-2 dolog, ő meg erre nekem támadt egyből...
Hát mind a kettő, de még csak randizgattunk, nem történt semmi igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!