Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdeklem jobban a nőt, úgy, hogy nekem alakul valami egy lánnyal?
Beszélgetek egy lánnyal kb. egy hónapja. A lány ecsetelgette nekem, hogy hogyan alakul egy férfival a kapcsolata, szóval úgy éreztem friendzonába vagyok, lelki szemetesládaként.
Ma meséltem neki, hogy egy csinos lánnyal alakul valami, küldtem is neki képet, teljesen megváltozott, mondogatta milyen különleges férfi vagyok, valami nagyon nagy kedvesség van a szemembe, illetve nagyon szerencsés lesz az a lány stb....
Érdekes ez a dolog, mert a nő nem tini,, hanem lassan 30 érett felnőtt nő...
Ne aggódj, friend zone-ban vagy.
Ez egy elég tipikus viselkedés (nem csak nőknél), hogy "nekem nem kellesz, de másé se legyél".
Most féltékeny, most mutatja, hogy jó lenne, de ha eltűnik a csajszi, akkor mész vissza a megszokott lelki szemetesláda, firendzone barát szerepébe, akinek persze ne legyen senkije, hiszen ha van, akkor nincs kéznél, akkor más lesz a figyelem központjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!