Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hideg most ez a fiú? Talán már nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú évfolyamtársam, tavaly év vége felé elkezdett udvarolni nekem. Azt mondta szeretne elhívni egy kávéra. Én mondtam, hogy szívesen, csak akkortájt nem értem rá. Aztán facebookon leveleztünk nyáron, nagyon érdeklődő volt irányomba sokat kérdezett és ígértem neki, hogy júliusban ráérek találkozni, de persze közbejött valami, nagyon sűrű lett ez a nyaram, írtam neki, hogy ne haragudjon, amiért sosem érek rá. Nem írta, hogy haragszik, csak olyan közömbösen válaszolt utána, már nem is kérdezett rólam semmit, úgyhogy én már nem válaszoltam neki, abbamaradt a facebookozásunk. Aztán múlt héten amikor találkoztunk olyan hideg volt, nem is jött oda hozzám beszélgetni. Vagy most nekem kellett volna keresni?2016. szept. 12. 16:51
11/22 Noren1989 válasza:
Btw, 1000 forint a vonatjegy.
12/22 A kérdező kommentje:
de nekem időm nincsen
úgy volt, hogy valami más okból amúgy is kellett volna mennem Szegedre, ezért ígértem neki, hogy majd találkozunk, csak aztán közbejött valami, így nem tudtam odamenni.
2016. szept. 12. 17:49
13/22 anonim válasza:
Az ember amit meg szeretne oldani, azt megoldja, és talál rá időt.
14/22 anonim válasza:
Nekem akkor is úgy jön le, hogy csak kifogásokat keresel. Vagy akkor miért nem mentél te oda hozzá, mikor találkoztatok, és beszéltél meg vele egy randit?? Kétszer is visszautasítod, és akkor még elvárod, hogy harmadszorra is bepróbálkozzon? Döntsd már el, hogy mit akarsz..
15/22 anonim válasza:
tavaly óta leveleztetek, és nem volt időd július végéig találkozni vele....szerinted?
Szerintem egyértelmű ha az embernek tele lesz a hócipője.
És ezaz örök mondás mindig is igaz, ha akarunk találkozunk vele, ha akarunk látni fogjuk.
16/22 anonim válasza:
Kérdező, még most is a kifogásokat keresed :DDDD
17/22 anonim válasza:
Egész nyáron nem értél rá találkozni vele egy rohadt kávéra. Most akkor miért is csodálkozol, ha már nem foglalkozik veled?
18/22 Szergej55 válasza:
Kifogás kifogás hátán. Nem csodálom a palit.
19/22 anonim válasza:
jól értem, hogy egész nyáron nem volt időd 1 kávézásra? nekem pl még ha igaz is volna, full kamunak tűnne...
20/22 anonim válasza:
mit vártál, hogy majd örökké pitizik egy taliért. Ez van. Bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!