Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hideg most ez a fiú? Talán már nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú évfolyamtársam, tavaly év vége felé elkezdett udvarolni nekem. Azt mondta szeretne elhívni egy kávéra. Én mondtam, hogy szívesen, csak akkortájt nem értem rá. Aztán facebookon leveleztünk nyáron, nagyon érdeklődő volt irányomba sokat kérdezett és ígértem neki, hogy júliusban ráérek találkozni, de persze közbejött valami, nagyon sűrű lett ez a nyaram, írtam neki, hogy ne haragudjon, amiért sosem érek rá. Nem írta, hogy haragszik, csak olyan közömbösen válaszolt utána, már nem is kérdezett rólam semmit, úgyhogy én már nem válaszoltam neki, abbamaradt a facebookozásunk. Aztán múlt héten amikor találkoztunk olyan hideg volt, nem is jött oda hozzám beszélgetni. Vagy most nekem kellett volna keresni?2016. szept. 12. 16:51
1/22 anonim válasza:
Többet várt tőled, rosszul esett neki, megsértődött. De ha ő ilyen hát ez van...hagyd a francba. De ha törött cukifiú szíveket ragasztgatnál nyugodtan beszélj vele.
2/22 anonim válasza:
Talán mert úgy tűnt neki, hogy te koptatod le.
3/22 Noren1989 válasza:
Két randit se tudott veled lebeszélni -> nem érdekled. Játszmázás, kislány, ennek ez a neve.
4/22 anonim válasza:
Most bedobta a durcit, várja hogy te lépj. Alázkodj meg, kérj bocsánatot, és aztán talán el is felejti ha szétteszed a lábad.
5/22 anonim válasza:
Ne mond már, hogy egész nyáron egy rohadt kávé nem fért bele. :D Tudod, amire akarjuk, arra van időnk.. Gondolom a srác megunta, hogy hülyét csinálsz belőle, amit nem is csodálok, a helyébe én is ezt tettem volna..
6/22 anonim válasza:
Most őszintén, ezen mit kell csodálkozni?
Neked , hogy esett volna? Biztos rohadt szarul.
És egyértelmű, hogy az embernek az jön le ebből, hogy neked ő nem érdekes....szóval ha akarsz valamit tőle akkor lépj te, vagy nem lesz semmi.
7/22 anonim válasza:
Mert majd egesz nyaron rad fog varakozni, hogyne... azt meg nehezen hiszem hogy honapok ota nem volt 20 perced, amikor leultel es semmit nem csinaltal. Mindig jokat rohogok az ilyen nagy elfoglalt komoly baratnoimen is :'D.
8/22 anonim válasza:
A srácnak igaza volt. Én se venném be ezt a szöveget, én se hinném el hogy valakinek nincs egy kis szabadideje. Hülye lenne rád várni, jó hogy elege lett ebből.
9/22 A kérdező kommentje:
de más városban lakunk, ő Szegeden, én Kecskeméten.
2016. szept. 12. 17:39
10/22 anonim válasza:
Gondolom ha annyira találkozni akart volna veled, akkor utazott volna érted, ha már annyira mondta. De megértem hogy elege lett ebből. Velem egy fiú csinálta ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!