Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok miért olyan ördögtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért olyan ördögtől valók a nem bunkó srácok?

Figyelt kérdés
Miért kizáró ok, hogyha egy pasi kedves, figyelmes, humoros, megértő?
2016. szept. 3. 21:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Igen a pasi a hibás,mert nem tud alkalmazkodni .El kell fogadni hogy mindig a nő választ! A férfi próbálkozik,de a nő választja ki a jelentkezők közül a neki alkalmast.Ahhoz hogy felkeltsd a figyelmét a nőknek és te nyerj a sok jelentkező közül ,ahhoz fel kell mutatni olyan tulajdonságokat ami az adott nőnek tetszik.Ha nem tudsz felmutatni ilyet ,akkor bizony te vagy a hibás.
2016. szept. 4. 10:15
 22/28 anonim ***** válasza:
13:09, ahogy írtam, nem mindegyik jófiú valóban jófiú :P az se törvényszerű hogy minden jóképű, gazdag pasas tahó a nőkkel (de közöttük még mindig több a tapló állat mint a jófiúk közt!)
2016. szept. 4. 13:17
 23/28 anonim ***** válasza:
60%
21-es ugye tudod mennyire sántít ez a kijelentés? Ha én msot visszautasítok egy lányt, mert ő választott akkor mi van ? :D Ahhoz az én szavazatom is kell
2016. szept. 4. 15:58
 24/28 anonim ***** válasza:
62%
Ha odamész ismerkedni ,és a nő rábólint a közeledésre ,te meg erre visszautasítod az más kérdés ,az szánalmas hülyeség kategória.
2016. szept. 4. 16:23
 25/28 anonim ***** válasza:
De ha te odamész ismerkedni, akkor te is választasz. Hacsak nem mész oda mindenkihez, de akkor meg igénytelen vagy.
2016. szept. 4. 16:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Ezt miből szűrted le? Ilyet épeszű ember nem igazán csinál, hacsaknem az adott lány buta, mint a föld
2016. szept. 4. 16:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy ki lesz töröltetve a válaszom :D Egyeseknek fáj az igazság.
2016. szept. 4. 17:46
 28/28 anonim ***** válasza:

Régi nóta ez már. Szerintük az unalmas, nincs benne semmi kihívás. A nagyszájú, kötekedő tapló meg olyan "férfias", és persze mind azt hiszik, majd ők megzabolázzák ezeket a vad csődöröket. Aztán vérig vannak sértve, ha nemsikerül, és szidják a férfiakat az összes létező üzenőfelületen.

A rendes becsületes intelligens fiúknak esélyük nincs ma már a lányoknál, ha nem néznek ki jól, vagy nincsenek tele pénzzel.

"Ezen az oldalon annyi sok lelki sérült, életben csalódott személy jár, hogy azt hitetik el, hogy minden, ami szép, az rossz, mert kihasználják őket, és semmire se veszik."

Tehát kvázi elismered, hogy az állítás igaz. Köszönöm, pont ezt akartam hallani.

"Sok kommunikáció hiánya vezet oda, hogy az ember pofára esik, hogy mégse ezt a párt kellett volna választani."

Ezek a fiúk az esélyt se kapják meg. Nem arról szól a kérdés, hogy a lányok miért hagyják ott az ilyen fiúkat, hanem hogy eleve össze se jönnek velük. A kettő nem ugyanaz.

"Ja, hogy neked is csak a szép nők kellenek. Átlagos semmiképp."

Sehol nem állított ilyet a kérdező, tanulj meg olvasni is, ne csak írni.

"A legtöbb önjelölt jófiúnál egy félalkesz, kocsmatöltelék egyetemista is figyelmesebb és megértőbb."

Akkor ilyennek szüljél gyereket is, váljék egészségedre. Csak szerencsétlen kölyköt sajnálom.

"Ezt csak azok állítják, akik mindig itt rínak a gyakorin."

Fenét. Csak te ennyit látsz. És nem is akarsz többet, mert neked, mint liberális szabadgondolkodónak, ugyebár csak igazad lehet.

"Igen a pasi a hibás,mert nem tud alkalmazkodni .El kell fogadni hogy mindig a nő választ!"

Ti választotok? Stimmel, oké. Akkor a balhét is ti viszitek el. Úgyhogy le is lehet állni a cirmogással.

"Ahhoz hogy felkeltsd a figyelmét a nőknek és te nyerj a sok jelentkező közül ,ahhoz fel kell mutatni olyan tulajdonságokat ami az adott nőnek tetszik."

Ja, tehát csináljunk lóversenyt meg öttusa-bajnokságot a párkeresésből! Ez ám a jó!

Úristen...és a szégyen, hogy ezt láthatóan teljesen komolyan gondolja...

Kezdem érteni, miért lesznek egyre többen inkább szinglik.

"Gondoltam, hogy ki lesz töröltetve a válaszom :D Egyeseknek fáj az igazság."

Igen, észrevettem, hogy ami nem tetszik nekik, és cáfolni nem tudják, mennek egyből töröltetni. Szánalmas vamzerkodó legalja selejtek, irtani kellene őket.

2021. jan. 25. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!