Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok miért olyan ördögtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért olyan ördögtől valók a nem bunkó srácok?

Figyelt kérdés
Miért kizáró ok, hogyha egy pasi kedves, figyelmes, humoros, megértő?
2016. szept. 3. 21:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%
Csak az ide író hapsik x százaléka szerint.
2016. szept. 3. 21:12
 2/28 anonim ***** válasza:
33%
nyugi ha a magas helyes pasi kedves veluk az nem baj de ha az atlagos pasi az uncsi meg nyalas
2016. szept. 3. 21:14
 3/28 anonim ***** válasza:
62%

Egyetértek az 1-vel!

Ezen az oldalon annyi sok lelki sérült, életben csalódott személy jár, hogy azt hitetik el, hogy minden, ami szép, az rossz, mert kihasználják őket, és semmire se veszik.

Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.

Sok kommunikáció hiánya vezet oda, hogy az ember pofára esik, hogy mégse ezt a párt kellett volna választani.

Kérdező, amiket írtál, azok jó, és értékelendők. Ne hallgass olyanokra, akik az ellenkezőjét állítják!

2016. szept. 3. 21:15
 4/28 anonim ***** válasza:
29%
kosz a 0 ra pontozast megint ebbol is latszik nekem van igazam!
2016. szept. 3. 21:16
 5/28 A kérdező kommentje:

"Ne hallgass olyanokra, akik az ellenkezőjét állítják!"

Nem hallgatok senkire. Csupán ezt tapasztalom hogy a bunkó srácoknak van mindig szép barátnőjük.

2016. szept. 3. 21:17
 6/28 anonim ***** válasza:
66%
Ja, hogy neked is csak a szép nők kellenek. Átlagos semmiképp. Akkor szerintem nincs itt több kérdésem
2016. szept. 3. 21:19
 7/28 anonim ***** válasza:
77%
Azt miért nem sorolod a tulajdonságok közé, hogy egyébként meg egy önsajnáltató, életképtelen egyed, akinek nem hogy kapcsolat, de még k_rva sem való?
2016. szept. 3. 21:21
 8/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem én pontoztalak le 2# és ne írogass nekem.

Írtál már, annyi elég is volt belőled. :)

2016. szept. 3. 21:24
 9/28 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon jó a kérdés Kérdező, de tudod amiket felsoroltál az szerintük uncsi,meg kiszámítható. És az nem jó a nőknek... Azt szeretik,aki kiszámíthatatlan,bunkó,tahó, mert őt majd ők megváltoztatják meg blablabla...

25/F

2016. szept. 3. 21:27
 10/28 anonim ***** válasza:
37%

Egyrészt az az oka, amit előttem is leírtak, hogy a megértő, csendes, nyugis pasi az "uncseeehhhhh" és nem elég kihívás, elvégre bármikor rendelkezésre áll ilyen srác,akár több tucat is.

Másrészt meg az ilyen nők naivan azt hiszik, hogy a bunkó, agresszív taplóbarom az ő kedvükért majd meg fog változni. Aztán fel vannak háborodva, ha nem sikerül.

2016. szept. 3. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!