Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a társkeresőn a csajok arra hogy valaki nagyon tele van, nyaralója megy jó kocsija van?
Van egy ismerősöm, szinte semmi sincs az adatlapjára írva, csak a bemutatkozó szövegnél ennyi...
Van egy új házam, a balcsin egy nyaraló, meg egy 7es bömbölő, persze benzines, mert az az igazi kocsi nem a dízeles.
Van kinn ezekről kép, amin ő is rajta van, és ennyi.
Napi szinten rengeteg levelet kap, ő szokott válogatni, kiknek ír vissza.
Van olyan csajok, akik naponta többször írnak neki,meg olyan képeket küldözgetnek neki, amit max felnőtt oldalakon látni.
Úgy , hogy nem is kért tőlük ilyet.
A legszebb az egészben, hogy tök átlag lányok/nők is kifordulva magukból, rávetik magukat a szabad prédára, hátha majd az ő oldalukon lesz egy ilyen pasi, és akkor lehet a twitterre, meg fészbúkra rakni a képeket.
Megnéztük pár átlag csaj adatlapját, a legtöbbnél az van kiírva, normális pasit keresnek, nem kigyúrtat, meg kocsival pózolót.
Szinte az elsők között ilyenek írtak.
Mi ez a jelenség, a társkereső oldalakon?
ez egyáltalán nem új jelenség, a nők mindig is azokhoz a hímneműekhez vonzódtak, akik mellett biztonságban érezhetik magukat, ennek evolúciós háttere van, önmaguk és a jövendőbeli utódaik biztonságban tudása programozva van a legtöbb nőbe.
ha kocsit, lakást, és jóképű ffiakat látnak, az ezt az ősi programot indítja be bennük, és még csak nem is hibáztathatók.
ahogy ti ffiak a fiatal és szép és egészséges nőkre vadásztok, mert bennetek meg az van evolúciósan kódolva, hogy majd az utódokat legyen ki világra hozza, nem értem, miért gáz, ha a nők, és a normális nők is a tehetősebb, magas, jóképű ffiak után vonzódnak.
egy sportos, autóval rendelkező pasi is lehet normális, azt csak a magadfajta sem nem izmos, autóval és egyébbel nem rendelkező gondolja, hogy ezek a sikeres férfitársaid nem normálisak.
fáj az irigység nejed, nyilván.
Az elsőnek igaza van! Mondom ezt úgy hogy én sem vagyok sem izmos, sem jóképű sem gazdag és kocsim sincs.
S z a r az élet!
"Megnéztük pár átlag csaj adatlapját, a legtöbbnél az van kiírva, normális pasit keresnek, nem kigyúrtat, meg kocsival pózolót."
Tudod. Mert nekik a belső fontos nem a külső.Nem érdekel gazdagság, mert szegényen is lehet boldogan élni.Nem vagyok olyan mint a többi lány..blablalbla :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!