Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha 2 hónapos (tehát szinte friss) kapcsolatban rajta kapjátok a párotokat, hogy társkeresőn más pasikkal, , hetyeg", akkor mit csináltok? Megbeszélnétek vele, vagy dobnátok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 17:04
1/11 anonim válasza:
Ugyan lány vagyok, de én kíváncsiságból megkérdezném miért csinálta. Nem hiszem, hogy erre tud értelmes választ adni, tehát ezután megmondanám, hogy szórakozzon mással és dobnám. Eleve mit keres társkeresőn?
2/11 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy mégis miért csinálja ezt, és utána jó eséllyel szakítanék vele.
3/11 anonim válasza:
Megkérdezném én is hogy miért, de válsztól függetlenül dobnám.
4/11 anonim válasza:
Megbeszélném vele, mivel friss a kapcsolat. Azt tartom fernek, ha kapcsolatban van nem lép fel ilyen oldalakra vagy törli magát, beszélj vele, ha ezek után is fellép, akkor elgondolkodnék.
5/11 anonim válasza:
Nálam kuka az ilyen. Nem azért, mert másokkal beszélget, hanem mert mindezt társkeresőn teszi, amikor már kapcsolatban van. Az ilyen ember pedig nem változik.
6/11 anonim válasza:
Szintén dobnàm. Exem kifogàsolt, hogy csak baràtkozik meg tàrsasàgra van szüksége es én voltam a zsarnok. Következő pasijàt meg is csalta egy csak baràtkozàsból.....
7/11 anonim válasza:
Nincs ezen mit megbeszélni,az ilyesmi nem véletlenül történik.
8/11 anonim válasza:
A társkeresőkön lévő nők már alapból is neccesek. Nem szokott túl jót tenni a hölgyek jellemének, az ott töltött idő.
9/11 anonim válasza:
A miértjét leszarnám. Egyből dobnám a lányt. Nincs sem kedvem, sem időm ilyen lányokkal/nőkkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!