Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tiszta lapot hogyan nyithatunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiszta lapot hogyan nyithatunk egy félig tönkrement kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nagy vonalakban:

-egy fura se veled-se nélküled kapcsolat kezdett kibontakozni, 3. randis szexszel, kicsit összevissza forgatókönyvvel.

-ő (pasi, 32) inkább a szexre helyezte a hangsúlyt, de szeretett közös programokon is részt venni

-én (lükenő, 35) túl hamar kezdtem kimutatni az érzelmeimet

-ő (pasi) meghátrál, de nyeregben van, mivel nem kell vadásznia, így élvezi a lükenő adta pillanatokat

-én (hülyeliba) szakít, mert ennek nem sok értelmét látja így

-2 hét csend és béke, de a hülyeliba agya zakatol, a felek sértettek, nagy balhé ugyan nem volt, de egy kis női hiszti igen az utolsó beszélgetésnél 8és igen, a nőnek igaza volt, ha tetszik, ha nem :) )

-ma ír a pasinak, hogy ne legyen harag

- a pasi nagyon örül, már írni akart, csak a büszkeség, hogy el lett küldve... meg nem tudja, hol is kezdje, de valóban nagyon örül.

Na, most itt tartunk. Volt egy rövid beszélgetésünk végre 2 hét után, a pasi nagyon örült meg minden, és kérdezte, hogy keresheti-e majd a lükelibát.

Lükeliba most azt szeretné tudni, hogy lehetséges-e a pasiban újra felpezsdíteni ama vadászösztönt, hogy ne csak szexre kelljen, hanem esetleg alakuljon is ez az egész valamerre. Érzem, mondja, hogy nem csak akkor jó velem, hanem mindig jól érzi magát, csak nem kapott elég időt kibontakozni, vadászni, mivel mindent megkapott. És igen, kezdett ez az egész egy bizonyos irányba elmenni.

Praktikákat kérek, aki építő választ ad és nem kezd el bunkózni, amit mostanában nagyon tudtok, az díszvendég az esküvőnkön (ha eljutunk odáig :) ) szóval kérem vissza a régi gyakorisokat és az építő jellegű tanácsokat. Jó, tudom, hagyjam a p!csába, de nem fog menni... azon túl? :)

Igazi tapasztalatokkal rendelkezők írjanak légyszi, hogy a fiatalabbak is okulhassanak és nehogy ebben a cipőben járjanak később.

2016. aug. 22. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Biztosan akarod ezt a kapcsolatot kérdező?

Nem szeretnélek a kelleténél jobban kiábrándítani, de tedd már fel kérlek magadnak a kérdést, hogy miért tenne ez a férfi több erőfeszítést érted, ha anélkül is már megkapott és nyilvánvalóan a karjaiba omlasz újra?

Értem én, meg is értem, hogy levett a lábadról, meg minden. Azzal sincs semmi baj, hogy két felnőtt, független ember szexel egy párat, ha mindkettőjük értékrendjébe belefér, de szerintem te egy kicsit többet látsz ebbe a kapcsolatba és a férfi motivációjába, mint ami, nem?

Szex volt, lesz is, ha így haladtok, az még nem kapcsolat (vagy nem az a fajta, amire te igazán vágysz- és ha őszinte lennél magaddal, felvállalnád az igényeidet, akkor lehet, az is kiderülne, hogy erre a se vele-se nélküle jellegű, tartás néküli kapcsolatba is végső soron azért ugrottál bele, mert REMÉNYKEDTÉL, hogy hátha mégiscsak kellesz többre is)

Lehet, hogy én vagyok túl realista, de sok esélyt én ennek nem adnék- tényleg a fentiek miatt: a pasi miért mozdítaná meg a kisujját?

(az pedig, hogy van veled egy közös program is a szex előtt-után az nem rossz, de ne értsd félre, messze van az még attól, hogy kapcsolatként lehessen felvállalni, inkább mondanám, hogy ezzel is megfűz, minőségibb, érzelmesebb-érzékibb szexre motivál, mert látja, hogy bolondulsz utána).

Gondolom most nem hívsz meg az esküvőre :)

ha mindenképpen praktikát szeretnél és kézzel-lábbal ragaszkodnál ehhez a férfihoz, akkor ok, találkozzatok, legyenek közös programok, beszélgetés, vacsora, kultúrális program, kirándulás stb.- de ne szexeljetek. Aztán várj egy pár alkalmat/hetet és figyeld, hogy merrefelé mozdul a motivációja.

Vajon kitart-e melletted, ha nem tud hetekig kiimádkozni a bugyidból? :)

Azért minden jót.

39N

2016. aug. 22. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Ezt én is írhattam volna két éve. :)

Azóta volt esküvő is.

Add meg neki a vadászat élményét: ne vegye biztosra, hogy elsőre ugrasz.

Tart amíg tart, és ha nem jó, mész a magad útjára.

Találkozzatok a városban, randizzatok, aztán szex. Legyen elvárásod, hogy neked is legyen jó. Ne kaparj utána, ne szolgáld ki minden igényét. Az, hogy kedveled, egy dolog. De nem jelenti azt, hogy bármit megtehet veled.

Mondd ki, mit akarsz, és mit nem. Ne érdekeljen, hogy esetleg besértődik.

Ha biztosra veszi, hogy mindig megkap, nem fog kaparni.

Ha találkoztok, húzd fel mint állat, aztán kicsit kéresd magad, és utána kapjon meg. Aztán finoman célozz rá, hogy akár haza is mehetne, mert más dolgod is van.

Minden pasi más. Neked kell kitapasztalni, őt mivel fogod meg, mire ugrik, mi az, ami miatt visszajár.

2016. aug. 22. 16:06
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

2. Vagyok.

Nálunk pont az volt a kulcs, hogy őt sértette, hogy nekem csak szexre kell. Magába akart bolondítani. Aztán fordítva sült el.

Nekem persze nem csak szex kellett, de gondoltam OK, akkor játszhatunk így is.

Mindig neki kellett küzdenie, hogy találkozzunk. Aztán hogy itt aludhasson. Hogy maradhasson itt pár cucca. És így tovább.

2016. aug. 22. 16:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

...látom tényleg nem megyek az esküvőre :)

1. vagyok.

Őszintén kívánom neked kérdező, hogy egy tartalmas kapcsolatban ne kelljen játszmázni és taktikázni.

Az a "húzd fel és dobd ki" nekem már egy kicsit erős, fordított esetben én nagyon morcos lennék, ez így szerintem nem fair, de kinek mi...

Akkor inkább már egy korrekt, normális, érzelmeidet és igényeidet nyíltan felvállaló beszélgetés, mint a macska-egér játék, nem?

2016. aug. 22. 16:15
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mind a kettőtöknek. nem mindig az a jó válasz, ami nem pozitív, igenis igazat kell, hogy adjak :) viszont harcban van az ész és a szív, és le kell ahhoz ülnöm esetleg, hogy elmondhassam: megpróbáltam. :)

Mindenképp értem, hogy egy pasi már megkapott mindent, sőt még azon túl is többet az nem fog küzdeni. Viszont felmerült bennem, hogy nem véletlenül találkozgat velem, nem véletlenül keresi a társaságomat.

Egy esélykét még megérhet, ha már eddig harcoltam ezért az egészért. Sajnos nem vagyok egy feladós típus, még akkor is, ha ez nem mindig vezet jó útra.

Sajnos tudom, hogy valami meghalt, elveszett, de ez a mai beszélgetésünk picike reményt adott nekem.

Igyekszem majd mindenképp hidegebb, elérhetetlenebb lenni, de úgy, nehogy átlásson az egészen. Pici női praktika, csupán hogy fenntartsam az érdeklődését. Eddig mindig próbáltam terelgetni, most Ő jön. Ha nem keres, akkor meg tudom majd, hol a helyem és elengedem.

2016. aug. 22. 16:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Ó, Drága 1-es, ne félj attól, hogy én haragudnék Rád. nagyon egyetértek azzal, hogy igenis hibáztam, sajnos nagyon tudom... nagyon hálás vagyok neked az emberi hangért, komolyan!!! Úgy érzed, nem segítesz, pedig igenis. Az ilyen válaszok miatt is érdemes néha a lila ködből kitekinteni :) Ölellek :)
2016. aug. 22. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:

...akkor várom a meghívót, ha mégis tévedtem volna :)

A kivárás lehetne nálam a maximum- ezzel nagy hibát te sem követsz el.

Ha a történtek után is tudsz türelmes és elegáns maradni, akkor még neked is bejöhet, mint a 2. válaszolónak- függeltenül attól, hogy azért itt a ffi volt és marad is döntéshelyzetben, ezen szerintem nem nagyon lehet változtatni (és a férfi helyében én az előzményeket tekintve azért a könnyebbik utat választanám)

Azért sok szerencsét, ha összejön, írd meg!

39N

2016. aug. 22. 16:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Ketteske :)

nekem is van persze egy hatalmas fokú ego is benne, hogy miért nem, de ez az ego kezd megszelídülni, kezdem érezni nagyon erősen, hogy nekem Ő a másik felem is lehetne akár, ha ez kölcsönös lenne. Jó, nagy szavak, de amit eddig belőle kaptam arra gondolok.

Sajnos egy nő ilyenkor mindig nehezebb helyzetben van, a hülye érzelmek miatt. Nekem pl. nehezebb volt Neki nemet mondani, de mindenképp most próbálok mosolygós, kedves, de kevésbé nyomulós lenni.

Cuki a pasi és imádom. Ha nem jönne össze is ugyanúgy szeretném és elengedném, mert persze vannak határok.

2016. aug. 22. 16:29
 9/11 Bence_ ***** válasza:

Tiszta lapot egy döntéssel.

Játszmákát felejtsd el, csak egy csomó felesleges energia.

Ha a pasinak jó vagy akkor igen is tesz azért, hogy veled legyen. Boldoggá tegyen. Maradj csábító és ő majd hódítani fog.

2016. aug. 22. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de lehetne annyi onertekelesed h nem hulye libazod le magad eh inkabb ellenszenves, mintsem jopofa. Szamomra a leirasbol egy jopofaskodo 18eves jott le, aki rahaszkodik rgy ferfihez. O nem vesz komolyan, miert is tenne, hisz te magadat is csak egy hulye tyuknak nevezed...
2016. aug. 23. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!