Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok miért olyan ördögtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok miért olyan ördögtől valók a nem bunkó srácok?

Figyelt kérdés
Miért kizáró ok, hogyha egy pasi kedves, figyelmes, humoros, megértő?
2016. szept. 3. 21:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

Nem unjátok még!?

Miért van, hogy ha egy pasi azt mondja magáról, hogy kedves, figyelmes, humoros, megértő, akkor egy pár mondat után MINDIG kiderül, hogy bunkó?

Egyetlen egy ellenpéldával nem találkoztam még.

2016. szept. 3. 22:51
 12/28 anonim ***** válasza:
58%
22:51, én se úsztam még egy medencében rozmárokkal, mégse tagadom a létüket ;)
2016. szept. 3. 23:06
 13/28 anonim ***** válasza:
63%

11-es szépen megfogalmazta.

A legtöbb önjelölt jófiúnál egy félalkesz, kocsmatöltelék egyetemista is figyelmesebb és megértőbb. Abból a típusból még egy sem esett nekem és kezdett el ócsárolni amikor visszautasítottam. A "jófiú" meg rögtön kimutatja a foga fehérjét, ha nem tetszik neki valami.

2016. szept. 3. 23:53
 14/28 anonim ***** válasza:
8%
23:53, akkor az nem "jófiú" volt :) ennyi az egész. Mondani mindent lehet, olyannak is lenni...na az már neccesebb.
2016. szept. 3. 23:54
 15/28 anonim ***** válasza:
50%

Mert férfinak kéne lenni és nem "jófiúnak". Ha folyton a nyakán lógsz és minden kérését lesed egy nőnek még szép, hogy hányingere lesz tőled. Ez a jófiúzás 2 dolgot mutat : semmi önállósságod nincs és simán nincs tököd kijelenteni, hogy neked xy dolog nem tetszik.

Az ilyen jófiúk még "beszólni" vagy poénkodni se mernek az adott lánnyal, mert nehogy félreértse meg megsértődjön stb. stb.. Ezt kéne kinőni és nem lennének problémák a nőkkel..

Aztán, hogy kinek mi a bunkó az meg főleg relatív.

2016. szept. 4. 00:00
 16/28 anonim ***** válasza:
42%

Akkor le kell szarni mit akar a nő, és be kell szólni neki állandóan, az a nyerő. Tehát kb kutyába se kell venni a nőket és alázni kell,ez mindig bejön. Mondjuk ezt látom is sokaknál utcán is meg szórakozóhelyeken ahol a férfi kb lequrvázza a nőt meg néha ad is neki egy taslit azok a nők ragaszkodnak a legjobban a rosszfiú párjukhoz.

Csak az a baj hogy aki jófiú az mondjuk szereti is a barátnőjét,marhára nehezére esik alázni meg szarba venni,de a nő meg ennek hiányát unalmasnak tartja. Sakkmatt.

2016. szept. 4. 07:51
 17/28 anonim ***** válasza:
11%
A kedves, figyelmes, humoros, megértő férfiak egyáltalán nem maradnak egyedül.... a barátzónába még be tudnak kerülni. Az ilyen férfiak azok, akik megrekednek a kapcsolati evolúció során a barát és a szerető közötti szinten és onnan se előre, se vissza nem tudnak menni. Ha tovább akarsz haladni a barátságnál, akkor nem elég az, ha úgy viselkedsz, mint egy pincsikutya, aki mindenhová követi a nőt és kiszolgálja annak minden egyes kívánságát, mert ezzel nem egy erős férfi benyomását kelted, hanem egy meghunyászkodó kisfiúét. Ha azt akarod, hogy férfiként tekintsen rád, akkor néha-néha oda kell csapnod verbálisan, nem szabad beleegyezned mindenbe, amit mond, hathatósan ki kell fejezned a saját véleményed és bizony néha fel kell emelned a hangod, persze nem azért, hogy megsértsd, hanem csak azért, hogy éreztesd vele, hogy veled nem lehet mindent megcsinálni és, hogy van egy pont nálad, amin túl már nem lehet menni.
2016. szept. 4. 08:08
 18/28 anonim ***** válasza:
67%

Nem ördögtől való egyáltalán. Ezt csak azok állítják, akik mindig itt rínak a gyakorin. Aki úgy gondolja, hogy ő kedves, figyelmes, humoros és megértő, ennek ellenére semmilyen sikerélménye nincs, az nyugodtan elkönyvelheti, hogy se nem kedves, se nem figyelmes, se nem humoros, se nem megértő. Ha folyton ezt állítja magáról, akkor sem. És a tapasztalataim szerint az öndicséret mindig büdös. Aki állandóan azzal jön, hogy milyen jó fej, az 99 százalékban nem jó fej.

A kedvenc jelenségem még az, hogy akik itt panaszkodnak, azok szeretik pajzsként, igazolásként maguk és a meggyőződésük elé állítani azokat az itt megjelent kérdéseket, ahol egy lány a párkapcsolati problémáját taglalja. Hogy "tessék, bunkó veled a pasid, íme a bizonyíték, minden nőnek a bunkók kellenek". Csak azt nem fogják fel valamiért, hogy egy ilyen oldalra az emberek leginkább a problémájukat írják le. Akiknél minden rendben van, azt nem látjuk, mert nem fog kérdést indítani róla. De ha ennyi értelmi képesség nem szorul valakibe, hogy ezt kikövetkeztesse és átlássa, az nem értem, miért csodálkozik, ha a kutyának sem kell.

2016. szept. 4. 08:16
 19/28 anonim ***** válasza:
55%

Én még nem találkoztam olyan kedves, figyelmes, humoros, megértő férfival, akinek ne lett volna barátnője.

Akinek nincs barátnője, az egyik sem kedves, figyelmes, humoros, megértő, legfeljebb csak magáról hiszi azt. Nem ártana nekik egy kis önismeretet gyakorolni.

2016. szept. 4. 10:02
 20/28 anonim ***** válasza:
51%

19#

Hát persze, hisz ha egy férfinek nincs barátnője, akkor azt csakis saját magának köszönheti, senki más nem felelős érte, minden az ő hibája és neki kell megváltoznia, mert az egyedüli hibás tényező az egyenletben. Mesélj még kérlek...

2016. szept. 4. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!