Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok Lányok! Nektek milyen fotó számít egy Társkereső oldalon?
Átlagos fiúnál, ami NE legyen:
Kiscica, kiskutya, hal!!!, ne legyen félmeztelen, semmi bulifotó, és nem kell cicababákat karolgatni. Semmi BMW, meg medence, meg fuksz, meg öltöny (főleg ha egyébként a ballagásod óta nem volt rajtad).
Ne legyen beállított műteremfotó, ne látszódjon, hogy direkt a társkeresőre készült, és ne legyen szelfi. Csak van olyan fényképed, amit nem te csináltál magadról.
Nem kell csábítóan nézni, meg hasonlók, mert többnyire csak szánalmas, és a napszemüveget felejtsd el.
Nem kell beállni gitárral, ejtőernyővel, meg a fa.szom tudja mivel, hogy lássák, milyen rettentő érdekes hobbid van.
És semmi melós ruha a műhelyben, meg véres műtősköpeny, és hasonlók, mert hiszed vagy sem, van aki ilyen "rettentő nagy munkában vagyok" típusú képet tesz fel.
Ami be szokott jönni, az egy "elkapott pillanat", és a mosoly. Ami természetes, vidám, egy átlagos élethelyzetben kap el, kicsi átjön a személyiség.
Pl. kávézóban ülsz, kint vagy a szabadban, stb.
A háttér jobb, ha letisztult, nincs tele emberekkel, a kép akkor a legjobb, ha kb. a mellkasod közepéig látszol, esetleg derékig, tehát jól látszik rajta az arc, de valamennyit visszaad a testalkatból is.
Az a legjobb, ha úgy nézel ki rajta, mint mindig: a te stílusod a ruha, nem kell jelmezt felvenni. A háttér is utal rád, pl. ha nem jártál az életben sem kávézóban, ne ott csináljátok! Alapvetően egy dologgal tudom leírni: LEGYEN TERMÉSZETES.
A túl jó kép sosem lesz a segítségedre, mert élőben akarod a nőt megismerni, és ő csalódni fog, ha egy adoniszt vár, és egy átlagos srác érkezik.
Amit mindenképp felejts el, az a cigi! Ne dohányozz a képen, akkor se, ha egyébként napi 78 szálat szívsz, ezt elég az adatlapon feltüntetni. A piával hasonló a helyzet, ha nem üdítő van előtted, jobb ha nem rakod fel a képet.
Hát mondjuk halat ne fogjál rajta :D Értem én, hogy mutatja a hobbid, de a csávók hallal a profilképükön rendszerint idióták full offense. Ugyanez vonatkozik az összes hobbidra. Senkit nem érdekel, hogy mennyire király a bungee jumping, nem ettől leszel érdekes. Azt hagyd meg a másodlagos mappáidba, ha van.
Ne legyen "véletlenül" a képen, képben a közepes kategóriájú kocsit. A drága se. Se a karórád.
TE legyél rajta, ne valami absztrakt akármi, ne kocsi, és ne is valami béna videójáték-karakter. Ne buliban, ne egy tálca b52-vel készült kép legyen. Látszódjon rendesen a arcod, felejtsd el a napszemüveget, a cipőd nem a profilképre való (facebookra feldobhatsz ilyeneket, de társkeresőn a fejed fontosabb, mint a lábszárad). Ne legyen erőltetett, túl pózolós, egy spontán ellőtt kép sokkal jobb.
És kérlek, a halas dolgot szívleld meg, nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!