Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsis fotókra a csajok buknak?
Engem hidegen hagy.
(Itt úgyis tudom, hogy ezt úgysem fogják elhinni, de lesz..rom, hisz hagyj tudjam már én jobban, hogy mi az, ami nekem tetszik! Ja, és MINDENKI MAGÁBÓL indul ki - még mielőtt egyesek hazugnak mernének nevezni!)
Háááát valljuk be akik ezekre a fotókra buknak azok eléggé...khm..."olyanok is".
Bár kereslet-kínálat jól működik, mert a szándékosan "a verdára" kihegyezett profilképpel nyomuló srácok pont az "olyanok is" nőkre vágynak és fordítva...
Én nem "csajoznék" autóval meg autós képpel sem. Az autó haszontárgy, nem státusszimbólum számomra. Fontosabb, hogy nekem tetszen és valamilyen szinten szeressem a "kis zötyit" ami inkább legyen megbízható és nyugodt, semmint kényes...
De ez egy vélemény a világból. Ahány ember annyi vélemény - egyik sem szentírás (szerencsére)
Persze! Szelfizz egyet gyorsan apuka opelastrája elött!
Korcsolyázni lehet majd a bugyimban:-$
Hogy a francba ne buknának. Viszont mindig ellentétben áll az itteni "okos" megmondóemberek által terjesztett koncepció a "kocsis" (értsd: a német triumvirátus egyikével rendelkező) pasasok sikerességének tényével. :D
Imádom ezeket a megtévesztő elméleteket, miszerint minden nő gyűlöli a sikeres alfakandúrokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!