Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet kerülni a barátzónából?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, anno randiztunk is, de a saját hülyeségem miatt (nem részletezném...) egy ideig nem beszéltünk, aztán berakott a friendzoneba.
Tudom hogy sok tényező befolyásolja, de általánosságban, van arra bármi esély hogy összejöjjek vele vagy onnan egy pasi se kerül ki szerencsésen?
2016. aug. 12. 10:21
31/33 Noren1989 válasza:
Akkor még egy számot: hány párkapcsolatot figyeltél meg ebből a szempontból?80-100at?
32/33 anonim válasza:
Nem tudom, nem számolom :D A távolabbi ismerőseim párkapcsolati életét nem követem, a közelebbi ismerősi körömben meg lényegében mindenki olyannal jött össze, akit már régről ismert. Azon kívül max próbálkozások voltak, 1-2 hónapos randizás, de azokból nem lett normális kapcsolat.
33/33 Noren1989 válasza:
Csak arra akarok rámutatni a kérdéseimmel, hogy ez az eset, amit felvázolsz, a mai világban statisztikailag elhanyagolható gyakorisággal következik be, s emiatt számunkra szinte lehetetlennek tűnik. Te vagy az üdítő kivitel. Emiatt méltán tiszteljük hozzáállásodat a párkapcsolatok kialakításával kapcsolatosan.
Písz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!