Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lehet kerülni a barátzónából?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet kerülni a barátzónából?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, anno randiztunk is, de a saját hülyeségem miatt (nem részletezném...) egy ideig nem beszéltünk, aztán berakott a friendzoneba.

Tudom hogy sok tényező befolyásolja, de általánosságban, van arra bármi esély hogy összejöjjek vele vagy onnan egy pasi se kerül ki szerencsésen?

2016. aug. 12. 10:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
18%

Aki ilyen szavakat használ hogy barátzóna-friendzone az meg is érdemli hogy ne kelljen senkinek.

Egy kapcsolat pedig úgy alakul ki hogy a legelején kialakul hogy ez vagy az lesz. A 10-es és társai meg őrültek. Az nem szerelem hogy megdugatom magam a haverommal...

2016. aug. 12. 11:29
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
#10 Én egyetlen ilyen párról tudok az ismerőseim között, ők is csak nemrég jöttek össze. A lányoknál a vonzalom vagy azonnal kialakul külső alapján, vagy soha nem fog.
2016. aug. 12. 11:31
 13/33 anonim ***** válasza:
95%
Én is kizárólag olyanokat ismerek, ahol a nő elsőre eldöntötte, hogy igen, de egy olyat sem, ahol a férfi pedálozása sikert hozott volna.
2016. aug. 12. 11:41
 14/33 anonim ***** válasza:
32%

Ki beszélt arról, hogy megdugatom magam a haverommal? Normális vagy? Tökéletes kapcsolatom van, és fülig szerelmesek vagyunk, köszi a véleményt :D

Én meg egyszerűen képtelen vagyok idegenhez vonzódni. Lehet, hogy bennem van a hiba. Konstatálom max, hogy jól néz ki, de ennyi, nem tudok IGAZÁN vonzónak látni olyat, akit nem ismerek.

Ja, és amúgy a szüleim is barátok voltak eleinte egész középsuli alatt, aztán még évekig, most 34 éve boldog házasok, ez nem tudom, hogy mennyire ide illő példa, gondolom a kérdezőt a jelenleg fiatal lányok érdeklik, de azért hátha.

2016. aug. 12. 11:49
 15/33 anonim ***** válasza:
52%

Nem kell pedálozni. Ismerkedni kell. Tét nélkül. Engem nem érdekel, hogy randikon egy idegen pasi mit játszik meg, én meg akarom ismerni a pasit valójában, mikor még nincs köztünk semmi, csak haveri társaságban hülyülünk, meg beszélgetünk mindenfélékről. Nekem inkább kínos, ha egy pasi teper értem, mikor én még nem érzek iránta semmit.

2016. aug. 12. 11:51
 16/33 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és ha valamiért a friendzoneba kerülsz, legtöbbször, mert nem jön be valamiért a pasi, akkor az nem nagyon fog változni. Ha eddig nem jött be, nem tudtam rá férfiként tekinteni, nem volt vonzalom, akkor mit gondolsz, majd egyszer csak jön a semmiből? Hááát, vannak csodák, igen, de ez tényleg elég ritka.
2016. aug. 12. 12:06
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

De nem értem, ha nem is ismered, akkor miből lenne vonzalom? o.O

2016. aug. 12. 12:18
 18/33 anonim ***** válasza:
77%

17-es

Ne légy naiv. Épp ez a lényeg, a nők első 3mp-ben eldöntenek mindent.

2016. aug. 12. 12:20
 19/33 anonim ***** válasza:
52%
És akkor mi van, ha nem azért esik ki valaki a presztizsből mert nem jön be, hanem más okok miatt? Pl nagyon bejön a srác, meg minden f#sza, csak épp nem azt érzitek, amit kéne(Pl nem alakult még ki a szerelem)?! Vagy pl másik pasi miatt, akiről mondjuk kiderül egy kis idő múlva, h mégsem jön be, rossz döntés volt. Ilyen esetekben sem változhat??
2016. aug. 12. 12:22
 20/33 anonim ***** válasza:
35%

#18, én nő vagyok, és így nem értem. 3 másodperc??? Mi a fene? :D Mihez kéne vonzódnom benne, amit 3 másodperc alatt megismerek? Oké, észrevehetem, hogy jól néz ki, de ez édeskevés.. Millió ember jól néz ki, mégse lennék velük kapcsolatban soha....

Én egyszer akartam esélyt adni olyannak, akivel előtte nem voltunk évekig haverok, a vége az lett, hogy majdnem megerőszakolt amint kettesben voltunk... Soha többé :( Nekem óriási bizalom kell ahhoz, hogy elviseljem valaki érintését, és ahhoz évek kellenek.

Lehet, hogy én vagyok defektes, de én így működök, ennyi. Fogalmam sincs, hogy lehet "beleszeretni" olyanba, akiről annyit tudunk, hogy helyes pofija van..

2016. aug. 12. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!