Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet kerülni a barátzónából?
Van egy lány ismerősöm, anno randiztunk is, de a saját hülyeségem miatt (nem részletezném...) egy ideig nem beszéltünk, aztán berakott a friendzoneba.
Tudom hogy sok tényező befolyásolja, de általánosságban, van arra bármi esély hogy összejöjjek vele vagy onnan egy pasi se kerül ki szerencsésen?
Aki ilyen szavakat használ hogy barátzóna-friendzone az meg is érdemli hogy ne kelljen senkinek.
Egy kapcsolat pedig úgy alakul ki hogy a legelején kialakul hogy ez vagy az lesz. A 10-es és társai meg őrültek. Az nem szerelem hogy megdugatom magam a haverommal...
Ki beszélt arról, hogy megdugatom magam a haverommal? Normális vagy? Tökéletes kapcsolatom van, és fülig szerelmesek vagyunk, köszi a véleményt :D
Én meg egyszerűen képtelen vagyok idegenhez vonzódni. Lehet, hogy bennem van a hiba. Konstatálom max, hogy jól néz ki, de ennyi, nem tudok IGAZÁN vonzónak látni olyat, akit nem ismerek.
Ja, és amúgy a szüleim is barátok voltak eleinte egész középsuli alatt, aztán még évekig, most 34 éve boldog házasok, ez nem tudom, hogy mennyire ide illő példa, gondolom a kérdezőt a jelenleg fiatal lányok érdeklik, de azért hátha.
Nem kell pedálozni. Ismerkedni kell. Tét nélkül. Engem nem érdekel, hogy randikon egy idegen pasi mit játszik meg, én meg akarom ismerni a pasit valójában, mikor még nincs köztünk semmi, csak haveri társaságban hülyülünk, meg beszélgetünk mindenfélékről. Nekem inkább kínos, ha egy pasi teper értem, mikor én még nem érzek iránta semmit.
De nem értem, ha nem is ismered, akkor miből lenne vonzalom? o.O
17-es
Ne légy naiv. Épp ez a lényeg, a nők első 3mp-ben eldöntenek mindent.
#18, én nő vagyok, és így nem értem. 3 másodperc??? Mi a fene? :D Mihez kéne vonzódnom benne, amit 3 másodperc alatt megismerek? Oké, észrevehetem, hogy jól néz ki, de ez édeskevés.. Millió ember jól néz ki, mégse lennék velük kapcsolatban soha....
Én egyszer akartam esélyt adni olyannak, akivel előtte nem voltunk évekig haverok, a vége az lett, hogy majdnem megerőszakolt amint kettesben voltunk... Soha többé :( Nekem óriási bizalom kell ahhoz, hogy elviseljem valaki érintését, és ahhoz évek kellenek.
Lehet, hogy én vagyok defektes, de én így működök, ennyi. Fogalmam sincs, hogy lehet "beleszeretni" olyanba, akiről annyit tudunk, hogy helyes pofija van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!