Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet kerülni a barátzónából?
Van egy lány ismerősöm, anno randiztunk is, de a saját hülyeségem miatt (nem részletezném...) egy ideig nem beszéltünk, aztán berakott a friendzoneba.
Tudom hogy sok tényező befolyásolja, de általánosságban, van arra bármi esély hogy összejöjjek vele vagy onnan egy pasi se kerül ki szerencsésen?
Úgy lehet kikerülni, ha intesz a csajnak egy pát, és nem keringsz körülötte többé abban reménykedve, hogy hátha leesik egyszer a bugyija, és pont ott leszel.
A te esetedben kár a gőzért.
A csaj adott neked egy esélyt, és te elbahtad. Innentől te nála nem fogsz labdába rúgni, oda a bizalom. Örülj, ha még egyáltalán szóba áll veled.
Az ehhez szükséges starter-pack: kloroform, egy símaszk, gyorskötöző, és egy sötétített üveges furgon.
26/F
Nekem eddig minden kapcsolatom haverságból/barátságból alakult ki, nem is tudom máshogy elképzelni, nekem bizarr, hogy idegennel jöjjek össze.
És jelenleg az összes lány haverom is olyan pasival van együtt, akit már évek óta ismernek, haver, volt sulitárs, osztálytárs, stb.
Szerintem sokkal könnyebb, mint idegenként összejönni.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!