Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki lehet kerülni a barátzónából?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet kerülni a barátzónából?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, anno randiztunk is, de a saját hülyeségem miatt (nem részletezném...) egy ideig nem beszéltünk, aztán berakott a friendzoneba.

Tudom hogy sok tényező befolyásolja, de általánosságban, van arra bármi esély hogy összejöjjek vele vagy onnan egy pasi se kerül ki szerencsésen?

2016. aug. 12. 10:21
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelnek! De szerintem itt különbséget kell tenni férfi is nő között. Szerintem egy férfinál könnyebb kikerülni a barátzónából. De ha egy nőnél vagy abban, akkor ő már döntött, hogy nem akar tőled semmit, és nagyon nehéz dolgod lesz. De kíváncsi vagyok mások véleményére.
2016. aug. 12. 10:23
 2/33 anonim ***** válasza:
23%
Szökőévente egyszer valahol a világban valaki kikerül a barátzónából, de az is azért van, mert jobban néz ki, esetleg mert rászakadt egy halom pénz.
2016. aug. 12. 10:23
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lehet kikerülni, ha intesz a csajnak egy pát, és nem keringsz körülötte többé abban reménykedve, hogy hátha leesik egyszer a bugyija, és pont ott leszel.

A te esetedben kár a gőzért.

A csaj adott neked egy esélyt, és te elbahtad. Innentől te nála nem fogsz labdába rúgni, oda a bizalom. Örülj, ha még egyáltalán szóba áll veled.

2016. aug. 12. 10:24
 4/33 A kérdező kommentje:
Azért egy lány véleményére is kíváncsi lennék.
2016. aug. 12. 10:29
 5/33 anonim ***** válasza:
45%
Lány vagyok .. Ha engem egyszer egy pasi palira vesz azután örülhet hogy a barátzónába marad .. Arra hogy randi után egy ideig ahhoz nagyon nyomos indok kell hogy meg tudjak benne pl: munka miatt kulfoldre kell mennie valami családi gond pl valaki kórházba kerult..És ezekről se utolag szóljon hanem egyböl egy üzenetbe minimum hogy egy ideig nem bor velem talalkozni ..De ha szó nélkül eltünnik azután azt várja hogy legyen köztunk valami az felejtös..
2016. aug. 12. 10:37
 6/33 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2016. aug. 12. 10:50
 7/33 anonim ***** válasza:
3-ik voltam, és lány vagyok.
2016. aug. 12. 10:56
 8/33 anonim ***** válasza:
Nem tapasztaltam még ilyet. :D
2016. aug. 12. 11:15
 9/33 Noren1989 ***** válasza:

Az ehhez szükséges starter-pack: kloroform, egy símaszk, gyorskötöző, és egy sötétített üveges furgon.

26/F

2016. aug. 12. 11:20
 10/33 anonim ***** válasza:
24%

Nekem eddig minden kapcsolatom haverságból/barátságból alakult ki, nem is tudom máshogy elképzelni, nekem bizarr, hogy idegennel jöjjek össze.

És jelenleg az összes lány haverom is olyan pasival van együtt, akit már évek óta ismernek, haver, volt sulitárs, osztálytárs, stb.

Szerintem sokkal könnyebb, mint idegenként összejönni.

22L

2016. aug. 12. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!