Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda nők és férfiak, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nők és férfiak, nektek volt már egyáltalán sikeretek párkeresés terén?

Figyelt kérdés
És ha nem, pont a külső miatt, azt nem tartjátok opcionális lehetőségnek, hogy akkor inkább hozzátok hasonlóval próbálkozzatok? (Nőkre is ugyanúgy áll ez, mint a férfiakra)
2016. aug. 11. 11:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem volt. Már nem próbálkozom.
2016. aug. 12. 05:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Én magyar mércével iszonyú ronda vagyok! Bőven 100 kiló felett vagyok, ami nálunk undorítónak számít. Ehhez képest volt sok futó, egy 3 éves kapcsolatom és egy 10 éves házasságom. Most is kapcsolatban vagyok. Hozzám hasonlóval nem kezdek. Egyrészt mert nem vonz, másrészt mert nekik sem kellenék, de ha kellék is, nekem nem kellenének. :) Szóval, azokkal kezdek, akik kifejezetten az "én fajtámat" keresik. Azokkal kezdek, akik kifejezetten a kövér nőket szeretik és nem hogy elfogadnak, de rajonganak értem, vágynak rám.
2016. aug. 12. 10:37
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

"Én magyar mércével iszonyú ronda vagyok! Bőven 100 kiló felett vagyok, ami nálunk undorítónak számít. Ehhez képest volt sok futó, egy 3 éves kapcsolatom és egy 10 éves házasságom"

Ezen a ponton tudtam, hogy nő a válaszoló.

Milyen érdekes, egyúttal sokat elárul arról, hogy melyik nem is véli valójában undorítónak, ha a másik nem egy tagja elhízott...

2016. aug. 12. 10:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, tudod hány olyan párt ismerek ahol a férfi alulról súrolja a 200 kilót, a felesége meg vaságyastól jó ha 40? És 20 párból kb. 1 az olyan, ahol tényleg jómódúak, a többség átlagos vagy az alatti keresettel rendelkezik. (csak azért írom ezt le, mert már többször próbáltak visszavágni azzal, hogy az átlagon felüli méretek mellett biztos a pénztárca is átlagon felüli vastagságú, AZÉRT kell CSAK a nőknek)
2016. aug. 12. 11:14
 15/19 anonim ***** válasza:
13-as! Nem azért írtam, hogy a nagy súlyommal én undorító vagyok, mert nekem a hasonló méretű férfiak undorítóak lennének, hanem mert a magyar férfiak így kezeltek engem, ezt érzékeltették velem MINDIG! Nekem volt 180 kilós pasim is és nem a súlya miatt hagytam ott, hanem mert meg akart ütni...
2016. aug. 12. 12:01
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

Hozzám hasonlóval nem kezdek. Egyrészt mert nem vonz, másrészt mert nekik sem kellenék, de ha kellék is, nekem nem kellenének.

vs

Nem azért írtam, hogy a nagy súlyommal én undorító vagyok, mert nekem a hasonló méretű férfiak undorítóak lennének

röviden: te egy elhízott nő vagy, ami nem vonzó és tudod, hogy nem vonzó, de hatalmas szerencsédre nő vagy, tehát nem kell tenned semmit sem, csak várnod, mekkora mák, mi?

Ezzel szemben a te kaliberednek megfelelő férfit szerencsére lenézheted, elküldheted, hisz rád van kereslet, ő meg dugja azt, aki... hát a fene tudja. Mit dugjon ő?

2016. aug. 12. 12:14
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Nagy különbség, hogy ha az embert undorítónak tartják és ezt nap, mint nap a szemébe vágják és ha csak nem vonzó valaki! Elárulom neked, hogy Magyarországon az elhízott nő kb. nem nő! Nem tartják annak a férfiak. Nagyon jól elbeszélgetek magyar pasikkal, bírnak a kollégáim és beosztottaim, vannak barátaim, de soha nem tekint rám nőként. Nem fogom magam bűnösnek érezni, csak mert ők sem tetszenek nekem! Az meg, hogy nincs kit dugniuk... Hát, végig kéne gondolni, hogy miért... NEM! Nem azért, mert nem magasak és gazdagok, amit itt szeretnek szajkózni!!!

Én csak és kizárólag afrikai pasikkal járok, mivel ők sokkal nyitottabbak. Sosem sértenének meg a külsőm miatt, sőt dícsérik! Sokkal többet számítanak nekik a belső tulajdonságok. Értékelik, ha egy nővel jól el lehet beszélgetni, főz nekik egy finom vacsorát és jót sexel velük, minthogy "mit mondanának a barátaim, hogyha ezzel a zsírgombóccal jelennék meg?!".

2016. aug. 12. 12:34
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

Szükségből erényt...

Köszönöm az értékes beszélgetést :)

Most megyek és megváltom a világot.

2016. aug. 12. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:

76%

Afrikában az a szépségideál, amilyen testalkatba te is tartozol! Nem tudtad?

2016. szept. 25. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!