Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nők és férfiak, nektek volt már egyáltalán sikeretek párkeresés terén?
"Én magyar mércével iszonyú ronda vagyok! Bőven 100 kiló felett vagyok, ami nálunk undorítónak számít. Ehhez képest volt sok futó, egy 3 éves kapcsolatom és egy 10 éves házasságom"
Ezen a ponton tudtam, hogy nő a válaszoló.
Milyen érdekes, egyúttal sokat elárul arról, hogy melyik nem is véli valójában undorítónak, ha a másik nem egy tagja elhízott...
Hozzám hasonlóval nem kezdek. Egyrészt mert nem vonz, másrészt mert nekik sem kellenék, de ha kellék is, nekem nem kellenének.
vs
Nem azért írtam, hogy a nagy súlyommal én undorító vagyok, mert nekem a hasonló méretű férfiak undorítóak lennének
röviden: te egy elhízott nő vagy, ami nem vonzó és tudod, hogy nem vonzó, de hatalmas szerencsédre nő vagy, tehát nem kell tenned semmit sem, csak várnod, mekkora mák, mi?
Ezzel szemben a te kaliberednek megfelelő férfit szerencsére lenézheted, elküldheted, hisz rád van kereslet, ő meg dugja azt, aki... hát a fene tudja. Mit dugjon ő?
Nagy különbség, hogy ha az embert undorítónak tartják és ezt nap, mint nap a szemébe vágják és ha csak nem vonzó valaki! Elárulom neked, hogy Magyarországon az elhízott nő kb. nem nő! Nem tartják annak a férfiak. Nagyon jól elbeszélgetek magyar pasikkal, bírnak a kollégáim és beosztottaim, vannak barátaim, de soha nem tekint rám nőként. Nem fogom magam bűnösnek érezni, csak mert ők sem tetszenek nekem! Az meg, hogy nincs kit dugniuk... Hát, végig kéne gondolni, hogy miért... NEM! Nem azért, mert nem magasak és gazdagok, amit itt szeretnek szajkózni!!!
Én csak és kizárólag afrikai pasikkal járok, mivel ők sokkal nyitottabbak. Sosem sértenének meg a külsőm miatt, sőt dícsérik! Sokkal többet számítanak nekik a belső tulajdonságok. Értékelik, ha egy nővel jól el lehet beszélgetni, főz nekik egy finom vacsorát és jót sexel velük, minthogy "mit mondanának a barátaim, hogyha ezzel a zsírgombóccal jelennék meg?!".
Szükségből erényt...
Köszönöm az értékes beszélgetést :)
Most megyek és megváltom a világot.
76%
Afrikában az a szépségideál, amilyen testalkatba te is tartozol! Nem tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!