Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, számotokra nehézséget okoz a párkeresés? Ha igen, annak a saját adottságaitok vagy az igényeitek az oka?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 15:48
1/9 anonim válasza:
Sajat adottsagaim es az abbol eredo regi ferfiak altali kicsufolasok az oka
2/9 anonim válasza:
Sokan panaszkodnak arra, hogy az èrtelmes, normális nők kihalófélben vannak. Èn ilyen vagyok, ráadásul nem is tartom magam rondának - mióta életmódot váltottam sokat változott a testem. De èn mègis úgy veszem észre, hogy a maiak többsége inkább az agyonmázolt, üresfejű libák után futnak - tisztelt a kivételnek. Úgyhogy, nálam inkább ez az oka. Egyszerűen senki nem jön oda hozzám ismerkedni. De az is lehet, hogy ez azèrt van, mert a modern technológia korát éljük, az emberek pedig elfelejtették, hogy kell a normális èletben kapcsolatot teremteni.
3/9 anonim válasza:
Meglepő, de nem. Pedig nem vagyok egy nagy szépség. De valahogy akivel tényleg akartam, azzal össze tudta jönni.
4/9 anonim válasza:
igen, nehézséget okoz a szociofóbiám miatt.. de egyszer szerencsém volt, jelenleg nem keresek párt.
5/9 anonim válasza:
Nem okoz, soha nem is okozott. Én sem vagyok egy világszépe, de nyitott és kezdeményező vagyok, és ha valaki szimpatikus volt, mindigis leszólítottam: baráti körben, egyetemen, munkahelyen.
Ennek ellenére volt egy hosszabb időszak, mikor nem volt párom, de egyszerűen azért, mert nem is akartam. Besokalltam, elegem lett, és kizártam a férfiakat ilyen téren az életemből. Inkább önismeretre és a hobbijaimra fordítottam az időt.
Ennek az időszaknak már rég vége, és boldog párkapcsolatban élek egy olyan férfival, akire mindig vágytam.
6/9 anonim válasza:
Ugyanazt tudnám írni, amit az 5.
Kudarcaim abból eredtek, hogy nem jól választottam, önismeret hiányában, kompromisszumokat kötöttem. Némi önfejlesztés után magasra tett léccel is megtaláltam az ideális társam.
7/9 anonim válasza:
Számomra nehéz a párkeresés. Inkább az adottságaim miatt vannak nehézségeim szerintem. Többször is olvashattátok itt a véleményemet ezekben a témákban. Én vagyok az, aki többször is hangoztatja, hogy ha valakivel jól elvagyunk, egymásra hangolódunk, kedves, őszinte és megbízható a srác, akkor engem nagyon nem érdekelnek a külsőségek. Természetesen mindig leszólnak itt, miután elmondom a véleményem. Pedig ez az őszinte véleményem! :-)
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy gondot okoz, egyrészt azért mert kevés férfi tud tetszeni, rendkívül kevés számomra (!) jó pasi van, én meg egyszerűen nem indulok be akárkire. Másrészt nekem fontos a bizalom, ez nagyon alap, ha nincs meg akkor lehet a világ legjobb pasija akkor sem fog kelleni. Na és iszonyat kevés a megbízható férfi. Persze a félelmeim abból is erednek amiket látok magam körül. Mindenki megcsalja a másikat, sok az erőszakos viselkedés a kapcsolatokban, semmi tisztelet, odafigyelés és mindenki ugrál kapcsolatból kapcsolatba. Ezért sajnos alapból tartok a pasiktól és ez igencsak megnehezíti a dolgom. A saját adottságaimmal nincs probléma.
9/9 anonim válasza:
Eddig nem okozott gondot, akivel akartam, azzal össze tudtam jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!