Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, számotokra nehézséget okoz a párkeresés? Ha igen, annak a saját adottságaitok vagy az igényeitek az oka?

Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Sajat adottsagaim es az abbol eredo regi ferfiak altali kicsufolasok az oka
2016. máj. 27. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Sokan panaszkodnak arra, hogy az èrtelmes, normális nők kihalófélben vannak. Èn ilyen vagyok, ráadásul nem is tartom magam rondának - mióta életmódot váltottam sokat változott a testem. De èn mègis úgy veszem észre, hogy a maiak többsége inkább az agyonmázolt, üresfejű libák után futnak - tisztelt a kivételnek. Úgyhogy, nálam inkább ez az oka. Egyszerűen senki nem jön oda hozzám ismerkedni. De az is lehet, hogy ez azèrt van, mert a modern technológia korát éljük, az emberek pedig elfelejtették, hogy kell a normális èletben kapcsolatot teremteni.
2016. máj. 27. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Meglepő, de nem. Pedig nem vagyok egy nagy szépség. De valahogy akivel tényleg akartam, azzal össze tudta jönni.
2016. máj. 27. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
igen, nehézséget okoz a szociofóbiám miatt.. de egyszer szerencsém volt, jelenleg nem keresek párt.
2016. máj. 27. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem okoz, soha nem is okozott. Én sem vagyok egy világszépe, de nyitott és kezdeményező vagyok, és ha valaki szimpatikus volt, mindigis leszólítottam: baráti körben, egyetemen, munkahelyen.

Ennek ellenére volt egy hosszabb időszak, mikor nem volt párom, de egyszerűen azért, mert nem is akartam. Besokalltam, elegem lett, és kizártam a férfiakat ilyen téren az életemből. Inkább önismeretre és a hobbijaimra fordítottam az időt.

Ennek az időszaknak már rég vége, és boldog párkapcsolatban élek egy olyan férfival, akire mindig vágytam.

2016. máj. 27. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Ugyanazt tudnám írni, amit az 5.

Kudarcaim abból eredtek, hogy nem jól választottam, önismeret hiányában, kompromisszumokat kötöttem. Némi önfejlesztés után magasra tett léccel is megtaláltam az ideális társam.

2016. máj. 27. 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nehéz a párkeresés. Inkább az adottságaim miatt vannak nehézségeim szerintem. Többször is olvashattátok itt a véleményemet ezekben a témákban. Én vagyok az, aki többször is hangoztatja, hogy ha valakivel jól elvagyunk, egymásra hangolódunk, kedves, őszinte és megbízható a srác, akkor engem nagyon nem érdekelnek a külsőségek. Természetesen mindig leszólnak itt, miután elmondom a véleményem. Pedig ez az őszinte véleményem! :-)
2016. máj. 27. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nagy gondot okoz, egyrészt azért mert kevés férfi tud tetszeni, rendkívül kevés számomra (!) jó pasi van, én meg egyszerűen nem indulok be akárkire. Másrészt nekem fontos a bizalom, ez nagyon alap, ha nincs meg akkor lehet a világ legjobb pasija akkor sem fog kelleni. Na és iszonyat kevés a megbízható férfi. Persze a félelmeim abból is erednek amiket látok magam körül. Mindenki megcsalja a másikat, sok az erőszakos viselkedés a kapcsolatokban, semmi tisztelet, odafigyelés és mindenki ugrál kapcsolatból kapcsolatba. Ezért sajnos alapból tartok a pasiktól és ez igencsak megnehezíti a dolgom. A saját adottságaimmal nincs probléma.
2016. máj. 27. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Eddig nem okozott gondot, akivel akartam, azzal össze tudtam jönni.
2016. máj. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!