Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda nők és férfiak, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda nők és férfiak, nektek volt már egyáltalán sikeretek párkeresés terén?

Figyelt kérdés
És ha nem, pont a külső miatt, azt nem tartjátok opcionális lehetőségnek, hogy akkor inkább hozzátok hasonlóval próbálkozzatok? (Nőkre is ugyanúgy áll ez, mint a férfiakra)
2016. aug. 11. 11:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
Én nem vagyok szép, de nem a külsőm miatt nem volt még barátnőm, hanem mert elviselhetetlen vagyok mások számára, és mert nem is akartam, hogy legyen barátnőm.
2016. aug. 11. 11:28
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tartom magam szépnek, sokan mások sem. Férjnél vagyok. Férjem a második legszebb pasi a Földön.
2016. aug. 11. 11:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Echte rondának nem mondanám magam, de a lányok igen.

A saját kategóriámbeli lányok sajnos kicsit sem vonzanak, de tényleg. Nem hiszem, hogy egy alkalmon túl többre lennék képes velük, nem hogy tartós kapcsolatot vagy házasságot.

2016. aug. 11. 11:35
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Konkrétan édesanyám se érti, hogy mit szeretnek rajtam a nők, mivel kinézetre nem vagyok egy adonisz fajta. Sosem próbálkozom "hozzám hasonlóval", eleve, mi az hogy hozzám hasonló? Annál próbálkozok aki tetszik, s ha nem jön össze úgy jártam, madj jön a következő.
2016. aug. 11. 11:40
 5/19 Gotland ***** válasza:
67%

A probléma még a nőknél és a férfiaknál is ugyanaz, ahogy a hármas is mondja:

Elvárják, hogy más egy trabanttal is elégedett legyen, (mert ha nem, akkor egy beképzelt, felszínes majom), de nekik trabantként a Schumacher kell.

2016. aug. 11. 11:42
 6/19 anonim ***** válasza:
32%

Volt egy 3 éves egy 2 éves kapcsolatom, elég jók, mélyek, és azért bizonyítottam, hogy nem vagyok egy elveszett lélek. Ráadásul akkor még a mostaninál is rondább voltam, így emiatt is külön fájó, hogy lassan egy éve semmiféle pozitív élmény nem ért e téren. Azok a lányok képesek voltak esélyt adni, de most mindenhol csak azt látom, hogy az első benyomásnak extratökéletesnek kell lennie, és utána is hozni kell a legalább tökéletes szintet, mert az első hibánál már "red flag" és pápá, van másik. És persze elvárás, hogy a semmiből találjam ki, hogy az adott lánynak épp mi a tökéletes.

24/F

2016. aug. 11. 11:42
 7/19 anonim ***** válasza:
24%

Gotland

Én inkább azt mondanám, hogy kicsit kopot DeLorean vagyok(talán régimódi, de azért sportos, viszont elég bonyolult és csak a ritkaságokat kedvelőknek ajánlott), aki egy közepesen másnapos Raikonnent akar, viszont ha valaki nem engem akar vezetni, azt nem szólom le, helyette elküldöm neki a Vissza a jövőbe 1-et, hogy lássa, miről is mondott le

:P

2016. aug. 11. 12:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ronda vagyok, de nem értem a kérdést.

Sose volt olyan pasim, aki külsőre nem tetszett. Azt nem állítom, hogy lépten-nyomon kikezd velem egy görög félisten. :) Nem erről van szó.

De akivel összejöttem, az nekem mindig bejött, és a vonzalom részéről is megvolt. Vannak dolgok, amiket nem lehet megjátszani.

Nem cserélgetem a pasikat futószalagon, a legrövidebb kapcsolatom 2 éves, a leghosszabb 9, és jelenleg is tart.

A férjem egy sportos, helyes fazon, és rendszeresen próbálkoznak nála a lányok. De még nem sikerült senkinek elvinnie. Biztos tudok valamit, amit a szép nők nem. :D

2016. aug. 11. 12:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én, annyira szép pasi vagyok, ha tükörbe nézek, hetekig rémálmaim vannak. Ettől függetlenül, mindig találtam olyan nőt aki nekem nagyon be jött és ő elfogadott. Azzal sem volt gond, hogy házasságot kössek az egyikkel.
2016. aug. 11. 12:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még sikerem.

Hozzám hasonlókkal is próbálkoztam, náluk sem volt sikerem.

Ma már nem foglalkozom a problémával.

Igyekszem egyedül boldog lenni.

27/F

2016. aug. 11. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!