Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek a legnehezebb ma a párkeresés?

Figyelt kérdés

Sokan mantrázzák, hogy az ő sorsuk a legnehezebb ismerkedési szempontból, legyen akár nő, akár férfia, alacsony vagy magas, dagadt vagy vékony, gazdag vagy szegény, kisgyereke vagy független, elvált vagy hajadon/nőtlen.

Vajon kik azok ezek közül, akiknek tényleg nehéz?

Ti adtok esélyt az ilyen embereknek, ha párkeresésről van szó?

2016. jún. 11. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
szerintem a magas-vékony-ronda és az alacsony-pocakos-ronda-kopaszodó férfiaknak.
2016. jún. 11. 17:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, akinek nincs társasága (és mellette nem is jóképű), mert annak csak a leszólítás, meg a társkereső marad, egyik jobb, mint a másik.
2016. jún. 11. 17:39
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Minden generációnak és mindkét nemnek nehéz, társról beszélünk, ugye,nem ágybabújásról.
2016. jún. 11. 17:40
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

Annak a legnehezebb, akinek nagyok az igényei.

Mint például nekem, én ugyanis csak olyan lánnyal tudnék összejönni komoly kapcsolat céljából, akibe szerelmes vagyok, ilyen eddig életemben 3x fordult elő, ebből 2x viszonzatlan volt(mivel a lányok kapcsolatban voltak), a harmadik lánnyal pedig kb. 1 éves ismerkedtem meg és nagyjából néhány hónapja szerettem belé, azóta udvarolok neki s úgy tűnik, hogy viszonozza, csak még idő kell neki , de én tudok várni.

2016. jún. 11. 17:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a turcsyknak
2016. jún. 11. 17:42
 6/17 anonim ***** válasza:
45%
az átlagos férfiaknak meg akik a szüleivel élnek
2016. jún. 11. 17:50
 7/17 anonim ***** válasza:
2 eve egy kisvarosban eltem egy alberletben, munka nelkul ket 4 ev alatti gyerekkel es a szemelyes targyaimat,autot adogattam el,lakaskasszat mondtam fel h kajara teljen.Az allasinterjukra szivessegeket kellett kernem h vki vigyazzon a gyerekekre.Ki az, aki feltetelekkel meg gyerekkel akarna randizni,egyaltalan ki akar egy (eppen)csoro 2 kicsi gyerekes anyat ha kaphat anelkulit is....es voltak igy is udvarlok es jott aki epp ezt a csomagot akarta.Nincs vert helyzet! Sokan okoljak a korulmenyeiket h mert csunyak vagy mert a nok anyagiakra buknak,a pasik meg csak szexre.Minden kinalatra van kereslet,en vagyok az elo pelda.Bar en sosem temettem magam,igyekeztem boldogulni es nem a parkereses korul forogtak a gondolataim,egyszeruen csak jol ereztem magam a boromben.
2016. jún. 11. 17:53
 8/17 anonim ***** válasza:

5ös te vagy mr Turcsy? vagy csak már te is sokat halottál róla, hopp lebuktam , hogy sokat vagyok itt. ss Turcsy vagyok itteni celebet ismerem.

A buta pasiknak és az undorítóan viselkedő lányoknak a legnehezebb. Bár utóbbit elviszik egy-egy pásztorórára. Kifejtve sok pasi siránkozik itt, hogy ez meg az a baja ahelyett, hogy tenne valamit. Már a nagy számok törvénye alapján aki keres az talál, aki kipróbál mindent megtalálja a jó megoldást. Lányok, le szoktak hurrogni de sokszor hallom: "Dagadt vagyok" egy-egy lánytól. Lehetöségek: rászán egy évet és próbál fogyni normális módszerrel és ha nem sikerült akkor fogadja el magát. Ha csúnya mit keres a társkeresőn, hogy megmondhassa hogy ö nem randizik mert csúnya?

Minden nő a jó képet teszi fel magáról de ha a képei alapján tetszik valaki, akkor miért írja, hogy ö nem szép.

Undorító: múltkori randim összemalackodott tálca gyorsétteremben, a takarítónő szólt rá, köpköd büfög alkarjával törli le a száját, hajléktalan vizelet szagú barátait oda kiabálja a randi közben, ja és első szava ...meg se ismersz b m de ezt kiabálva, közbe ha nem szólok hozzá mesengerezik, vagy badoozik. Legalább tisztelne meg annyival, hogy egy óra után lelép nem megaláz.

2016. jún. 11. 17:54
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a mentális betegeknek (depresszió, szociális fóbia, önértékelési zavar, stb.) a legnehezebb.

Első kézből tapasztalom, szerintem egyedül halok meg.

2016. jún. 11. 18:24
 10/17 anonim ***** válasza:
ime a példa rá, "elsö kézből tudom" kiirja mennyi baja van, "egyedül halok meg" ahelyett azt irná keresek egy jó szakembert és leküzdöm ezeket.
2016. jún. 11. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!