Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, tegyétek a szívetekre a kezeteket! Egy olyan fiúnak, aki nem jóképű és sármos, nem izmos és kidolgozott, nem borostás, nem dől belőle a férfiasság, nem keres havi 200-300 ezer felett, annak van valami keresnivalója párkeresés terén? 22F
A szívemre tettem a kezem. És tudod mit súgott?
Azt, hogy ne picsogj már te is drága barátom!
Hát ne csinálj "akármit", a fene egyen meg.
Szigorúan csak azt, ami NEKED jól esik!
Persze ha te nagymellű, vékony, szőke modellekre hajtasz, akkor ez van :)
Keress olyat, aki hozzád illő!
Én is hasonló cipőben járok, átlagos kinézettel rendelkezem, férfias kisugárzásom nincs, inkább vékony vagyok mint sportos, csak épp jól keresek.
Megkaptam az összes ismerősömtől (néhány őszinte lánytól is), hogy majd 30+-osan, amikor kiélték magukat, esetleg belefutottak egy gyerekbe, majd akkor hirtelen én leszek a legkelendőbb. Addig malmozzak, meg építsem az egzisztenciát, hogy majd legyen mibe beleugrania a nőnek.
Na a nagy lónak a f@@@szát! Ha most nem kellenek az átlagos pasik, később, amikorra a nők lehasználódnak se kelljenek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!