Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 160 cm vagy alatti akkor akkor sem fog kelleni egy nőnek sem ha borzasztó jóképű és nagyon izmos sportos?
Én 162 vagyok és imádom az alacsony pasikat.
1. Nem törik ki a nyakam, mikor meg kell őket csőkolni
2. Szex közben a méretkülönbségek néha hátráltatóak tudnak lenni.
Volt magas és hasonló magasságú pasi is az életemben. Utóbbi sajnos nem sokáig, pedig mind közül ő volt minden más területen a legnagyobb (nem, nem a szerszáma, hanem a kedvessége, huncutsága, műveltsége, udvariassága, férfiassága miatt).
30-40 éves nénik..... Hallod... Ezen besírtam. Hány éves vagy? A 70 éves a néni. A 30 az nő,de még a 40 is!!
Amúgy nekem is volt alacsonyabb pasim, mert kis helyeske volt, de ott sajnos a fejben nem volt semmi. A férjem sem sokkal magasabb nálam. Meg az előbb sétált be a munkahelyemre egy pár babával. Apuka rendesen a válláig ért anyukának. Sztem lesz ott csajszi akinek kellesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!