Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 160 cm vagy alatti akkor akkor sem fog kelleni egy nőnek sem ha borzasztó jóképű és nagyon izmos sportos?

Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 17:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Ez miért lenne hátrány? Én 157 cm vagyok így nem a 180 cm magas pasikat fogom keresni...
2016. máj. 12. 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
igen! engem jóképűnek mondanak amikor az arcomról küldök képet de amint megtudják hány cm vagyok menekülnek tőlem mint ha leprás lennék persze izmos is vagyok 4 éve edzek! max az ilyen 30-40 éves néniknek vagy gyerekes singli anyukáknak kellenék utolsó ments várként gondolom....
2016. máj. 12. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem inkább azért nem kéne, mert nagyon izmos és sportos, nem azért mert alacsony. Elég már ezekből a komplexusokból...
2016. máj. 12. 17:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem bizony, ezt az alacsonyságot már csak (nagyon sok) pénzzel lehet kompenzálni.
2016. máj. 12. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:
nem tudom, de engem nem zavar, ha valaki alacsony, de ha belül egy nulla az sokkal inkább! szóval nyugi, aki normális nem ez alapján fog megítélni! :) 22/N
2016. máj. 12. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézz csak ide, lehet, hogy ő a te embered: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
2016. máj. 12. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Én 162 vagyok és imádom az alacsony pasikat.

1. Nem törik ki a nyakam, mikor meg kell őket csőkolni

2. Szex közben a méretkülönbségek néha hátráltatóak tudnak lenni.

Volt magas és hasonló magasságú pasi is az életemben. Utóbbi sajnos nem sokáig, pedig mind közül ő volt minden más területen a legnagyobb (nem, nem a szerszáma, hanem a kedvessége, huncutsága, műveltsége, udvariassága, férfiassága miatt).

2016. máj. 12. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha arcra, személyiségre nekem tetszik, nem akadály. De könyörgöm, ne legyen "nagyon izmos"!
2016. máj. 12. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:

30-40 éves nénik..... Hallod... Ezen besírtam. Hány éves vagy? A 70 éves a néni. A 30 az nő,de még a 40 is!!

Amúgy nekem is volt alacsonyabb pasim, mert kis helyeske volt, de ott sajnos a fejben nem volt semmi. A férjem sem sokkal magasabb nálam. Meg az előbb sétált be a munkahelyemre egy pár babával. Apuka rendesen a válláig ért anyukának. Sztem lesz ott csajszi akinek kellesz majd.

2016. máj. 12. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem kellene.
2016. máj. 13. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!