Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, tegyétek a szívetekre a kezeteket! Egy olyan fiúnak, aki nem jóképű és sármos, nem izmos és kidolgozott, nem borostás, nem dől belőle a férfiasság, nem keres havi 200-300 ezer felett, annak van valami keresnivalója párkeresés terén? 22F
Figyelt kérdés
Csak a visszautasításokat és a közömbösséget kapom boldog-boldogtalantól. Egyszerűen egy lány sem akar meg sem ismerni, sem randizni, sem semmi, akármit csinálok.2016. máj. 29. 20:11
11/32 anonim válasza:
Pedig csak erre vagyunk jók nekik mi, béták.
12/32 anonim válasza:
Gondolod, hogy el fogják mondani az igazat, főleg egy anonim oldalon? Úgyis azt fogják írni, amiről úgy gondolják, hogy hallani szeretnéd, és amit önmaguknak is be akarnak beszélni, miközben rendszerint az ellenkezőjét csinálják (tisztelet a kivételnek). Jönnek majd a közhelyek, hogy ne add fel, mert neked is sikerülni fog, legyél önmagad, a jóképűség relatív, fontosak a belső értékeid, blablabla, de azért egy olyan pasitól lesz nedves a puncikájuk, amilyenre 10 csajból legalább 8 gerjed. Egyébként meg ha élőben is hazugságot és hárítást kapsz, akkor miért reméled azt, hogy majd egy anonim oldalon megmondják neked az igazat? Nekem a szemembe hazudtak már olyanokat, hogy álmodni sem mertem volna (valaki azért nem adja meg a számát, mert új telefonja van, és nem tudja fejből a számot, másvalaki benne volt egy találkozásban, ő mondta, hogy hová menjünk, utána meg közölte, hogy nem lehet, mert barátja van, és nem jól venné ki magát a dolog stb.), ezek után én már nem várok semmiféle őszinteséget sem a nőktől. Csak a szájuk jár, hogy a pasik legyenek őszinték, miközben ők meg annyit képtelenek a szemedbe mondani, hogy "bocs, de nem vagy az esetem", inkább hazudnak egy jót, vagy nyomtalanul eltűnnek. Én azt mondom, ne görcsölj rá a párkeresésre, lehet, hogy te is egyedül fogsz meghalni, mint én.
13/32 A kérdező kommentje:
#7: igen, biztosan azok között keresgélek...a kis porbafingónak ugyanazok az igényeik mint a miss tejútrendszernek
2016. máj. 29. 20:39
14/32 anonim válasza:
Ilyen stílussal inkább jobb is, hogy nincs barátnőd...
15/32 anonim válasza:
nincs.
#3 nem igaz. ott már elvárják az egzisztenciát, saját lakást. na most 90-100e ből soha nem lesz saját lakásod, ha a szülőktől, nagyszülőktől nem örökölsz egyet.
16/32 anonim válasza:
Azért valljátok már be, hogy néhány nő, nagyon durván tud visszautasítani normálisan közeledő srácokat.
17/32 anonim válasza:
10# Én bőven harminc felett vagyok és pontosan az történik, amit írsz. Korábban rámnézni sem voltak hajlandóak nők, most meg egymás után jelentkeznek a megmentésre várók.
18/32 A kérdező kommentje:
az a vicc, hogy még nálam, egy 22 éves, még tanuló fiúnál is bejentkezett egy 28 éves nő, akinek már gyereke van, viszont a gyerek apja elhagyta...
2016. máj. 29. 20:57
19/32 anonim válasza:
Figyelj kérdező, lehet hogy ok okozati alapon lett ilyen a stílusod, de így nem fog összejönni a párkeresős dolog.
Így fogsz beszélni a barátnőddel is?
Mert bizony így fogsz, mivel senki nem változik meg egyik percről a másikra és a sérelmeid benned maradnak.
Ha megbánt a párod vagy összevesztek akkor majd le "dögöljmegezed" meg le "rohadtk_urvázod"?
Kicsit gondolkozz el ezen...
20/32 A kérdező kommentje:
Mert amúgy összejönne? Na ne viccelj már. Most már ilyen leszek...szarok bele. Felesleges segítenem vagy kedveskednem ezeknek, csak kihasználnak és kiröhögnek a hátam mögött.
2016. máj. 29. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!