Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért feltételezik rólam mindig a legrosszabbat az emberek? (Aki jóképű az csak rossz lehet? )
Sokan jóképűnek tartanak, több lánynak is bejövök, de én nem vagyok az a nagymenő nőfaló típus aki mindenkivel lefekszik ,sokkal inkább visszahúzódó és békés típus.
Komoly kapcsolatra vágyom. Azt hinné az ember, hogy milyen könnyű dolgom van, pedig egyáltalán nem. Beleszerettem egy lányba, aki ilyen rendes visszafogott, komoly lány, de nem hiszi el, hogy tényleg ő kell nekem, nem akar összejönni velem, mert azt hiszi, h csak pár éjszakára kell nekem. Közben meg van egy másik csaj, akit le se tudok vakarni, mert folyton nyomul rám, de ő eléggé az a könnyűvérű típus, nekem az ilyen rámenős lányok nem jönnek be, kiábrándítóak, na ő meg amikor lepattintottam rögtön kitalálta, hogy biztos meleg vagyok és ezt kezdte terjeszteni rólam. "Mert egy jóképű férfi az csak kihasználja a nőket, lefekszik minél többel, ha meg nem ezt teszi, akkor meleg." Hogy lehet ilyen egysíkúan gondolkodni?
Én is gyanúsan kezelnélek, szóval nem lep meg. Volt nekem is ilyen esetem, h "a minden pasi rá akar hasonlítani, minden nő rá akar hasalni" pasi engem szúrt ki, és nem tudtam vele mit kezdeni.
Azt ajánlom, h a nővel akit meg akarsz kapni, légy türelmesebb és próbálj meg vele több személyes kontaktust kialakítani. Kontaktolj, finoman jelezd neki, h Neked csakis ő, metakommunikációval. Hívd el kirándulni vagy bármi semleges helyre, h lássa az igazi arcodat.
Teljesen megértem a lányt. Mostani páromhoz én is így álltam eleinte, de én kicsit lazábban kezeltem. Elmentem vele randira, elcsattant pár csók. Mindentől függetlenül, amit gondoltam róla, azért jól esett a figyelme. Aztán kezdett megnyílni nekem, elég gyorsan átláttam rajta (pozitív értelemben), és hallottam a negatív kritikákat is róla ismerősi körben, ami semmi kézzel foghatö nem volt, csak hogy szerintük egy egoista p*cs. Velem kb az első 2 randin viselkedett úgy, de nem reagáltam rá, és akkor foglalkoztam vele, mikor kedves volt. Majd megtudtam, hogy másfél éve egy nő sem állt vele szóba, és korábban is rengeteg visszautasítást kapott a magassága miatt (170 centi magas, ami nekem messze nem probléma, mert nagyon picike vagyok, így eszembe se jutott, hogy ez gondot okozott neki valaha is, így kissé megszeppentem, mikor kifakadt). Szóval, fogalma sincs igazából, hogy kell csajozni, és már elég erősen kezdett lemondani a témáról, mikor megismert engem.
Lassan fél éve együtt vagyunk, és soha egyik párom sem volt olyan figyelmes és odaadó, mint ő. Néha most is eszembe jut, hogy túl tökéletes hozzám, de ha csak szóvá teszem, 10 percig nevet rajta, aztán megölelget :)
Szóval igen, jól mondják a többiek, legyél türelmes hozzá és figyelmes. A viselkedése nem neked szól igazából, az önbizalomhiánya és az előítéletei beszélnek csak belőle, de azt könnyedén levetkőzheti, ha megismer, és látja, hogy tisztességesek a szándékaid.
Sok sikert hozzá, remélem szerencsével jársz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!