Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim és mások miatt értéktelennek érzem magam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleim sosem növelték az önbizalmam, sőt inkább lerombolták, még ami volt is. Ha anyámmal vagy apámmal megyek valahova vásárolni, mindig hangosan megjegyzik hogy milyen alamuszi, félénk vagyok. Pedig ha ők nincsenek a közelemben pl. nem vagyok úgy zavarban, ha ki kell mozdulnom itthonról. Meg mindig cikiznek azzal is hogy milyen fehér bőrű vagyok, illetve hogy van egy kis gerincferdülésem, és már egyből púposnak hívnak. Meg mondják hogy még is mire megyek a tisztességes életemmel, és a szerénységemmel, hiszen a világ azok előtt a nők előtt állnak, akik bátrak, és sok pasival voltak már együtt, hiszen a férfiaknak az olyan nők kellenek, nem mint én. Ezáltal pedig úgy gondolom hogy én egy férfinak sem tetszem, és senki nem tudna megszeretni. Habár sajnos ebben igazuk van, mert eddig 3 hétnél tovább senki nem volt kíváncsi rám. 24/n2016. aug. 8. 22:06
11/13 fru_ válasza:
De alja szülők... a bőrszínedet, meg a gerincferdülésedet pont nekik "köszönheted", én nem biztattam a lányomat sohasem arra, hogy legyen könnyűvérű, mert az a menő.
Szakadj le róluk, ha nem megy költözéssel, akkor legalább belsőleg, lelkileg: semmiféle rosszindulatú megjegyzés senkitől nem segíti az életedet.
12/13 A kérdező kommentje:
A szüleim barna bőrűek, én pedig fehér.
2016. aug. 9. 09:54
13/13 fru_ válasza:
Nem tudom, ezt miért írtad, de ha nem a gólya hozott, akkor az ő kromoszómáikból állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!