Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim és mások miatt értéktelennek érzem magam. Mit tegyek?
Ha nem kamu a kérdés, akkor minél előbb költözz el otthonról, jót fog tenni az önbizalmadnak.
Biztos fogsz tetszeni egy csomó srácnak.
Fel a fejjel!
Kezdj el önismerettel foglalkozni. Egy csomó könyv létezik a témával kapcsolatban.
Kezdésnek jó Csernus Imre könyvei is.
Utána folytasd a Békés harcos útjával, Éld az életed, Érzelmi intelligencia című könyvekkel..stb.
Majd youtube-on nézd meg a Titok című dokumentum filmet.
Sok sikert!
úristen utolsó és olyan szülőkről akik erőszakoskodnak, vernek és tönkretesznek gyerekeket, azokról sem?
Valami akváriumban élhetsz vagy nagyon fiatal vagy.
Osztom #3as véleményét.
Emellett ismerkedj nyugodtan, elvárások nélkül, teremts kapcsolatokat.
26/F
Azért nincs barátod, mert nem vagy rendben magaddal, és ez kisugárzik. Szokták mondani és nagyon igaz: "Hogy várod el, hogy bárki szeressen, és veled akarjon lenni, ha te magad sem szereted önmagadat?"
Ezt nem úgy értem, hogy téged nem szeret senki, hanem, hogy nem hiszed el, hogy szerethetnek, hogy pont úgy vagy jó, ahogy vagy.
Amíg ezt nem teszed rendbe önmagadban, addig adni sem tudsz egy kapcsolatban annyit, amennyit a másik is megérdemel, és nem fogod tudni elfogadni, amit más adna neked.
Szóval igen, keress meg egy szakembert,aki segít helyrerakni az önbecsülésed.
Egyébként pont hogy a szülőnek kéne a gyerekében egészséges önbecsülést kialakítani, és feltétel nélkül szeretni. Én ha szidom magam, hogy ilyen-meg olyan kövér,meg csúnya vagyok, anyám rögtön letorkol, hogy ne beszéljek így magamról,mert gyönyörű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!