Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim szerint nagyon gáz hogy még 25 évesen nem volt kapcsolatom. Igazuk van?
Ne...
Inkább magadnak élj, ne másoknak.
akkor menj el egy buliba és dugasd meg magad az legelső kancigánnyal aki szembe jön veled.
szüleid biztos büszkék lesznek rád.
Én egyrészt nem tartom rossz dolognak, mert sokkal nagyobb szkepticizmussal állok az olyanokhoz, akik ennyi idős korukra túl vannak egy tucat partneren. Annak nagyon kellemetlen a szájíze.
Másrészt a társadalmi megítélés szerint ciki, mert azt a következtetést lehet belőle levonni, hogy valami nincs rendben az illetővel.
Pont ezek között őrlődöm én is, mert hasonló cipőben járok.. Ráadásul férfiként ez még hatványozottabb.
26f
Semmi para. Az exem is ennyi idős korában került össze velem, azóta nem szűz, lett két gyerekünk, de aztán meg az lett a probléma a szüleinek.
Szóval de depizz!
És eddig miért nem jött össze? Az sem mindegy.
Pl. az én szüleim állandóan a nyakamra jártak, vádaskodtak, nyomozgattak, és ezzel elriasztottak többeket is, aminek az lett a következménye, hogy elegem lett, és nem kerestem társat, amíg nem álltam elég stabil lábakon, hogy függetleníteni tudjam magam a szüleimtől, és ne tolakodjanak bele a magánéletembe, ez sajnos évekbe telt. Aztán persze kapom tőlük, hogy miért nincs, főleg anyámtól. Lehetett volna, ha ők anno másképp álltak volna hozzá (és nem, nem azért fogtak, mert megbízhatatlan lettem volna, sok szülő irigyelte őket miattam, akiknek link gyerekeik voltak...).
Szóval ha a te szüleid is olyanok, mint az enyémek, akkor nincs igazuk. Ha viszont csak rajtad múlna, és ők nem akadályoznának minden lehetséges módon, és még akarsz is társat, akkor igazuk lehet, és magadba kell nézni, mi lehet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!