Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szüleim szerint nagyon gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim szerint nagyon gáz hogy még 25 évesen nem volt kapcsolatom. Igazuk van?

Figyelt kérdés
Szerintem igazuk van, mert más velem egyidősnek van már gyerekük, vagy házasságban élnek, míg én még mindig szűz vagyok, és a pasikkal is csak egy pár randim volt. Pedig nem vagyok annyira rossz ember, sem csúnya, persze nekem is vannak hibáim, de ember hiba nélkül nem létezik.
2016. máj. 17. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem az a gáz, hogy itt játszod a Dramaqueent, hogy akkor megölöd magad, meg hiába éltél, és egyéb fa.szságok. Gondolom ez az oka annak is, hogy még nem volt pasid, ezt ugyanis a többség baromira taszítónak találja.

Van, akinek ennyi idősen van már gyereke, van aki meg 35 felett szüli az elsőt. És akkor mi van?!

Én is legyek öngyi, mert más meg 35 évesen már nagymama, én meg csak kismama vagyok?!

Nem az a kínos, hogy nem volt kapcsolatod, hanem az, hogy ha 25 éves korodra egy pasival nem akadtál össze, aki akart volna tőled valamit. Akkor már tényleg van gond bőven, szerintem a szüleid is ettől félnek. Meg attól, hogy macskás vénlányként ott maradsz a nyakukon magnak, és életük végéig hallgathatják a siránkozást, hogy öngyi leszel és hiába éltél.

Ha ez az életed egyetlen értelme, hogy "feleség és anya" legyél (fanfárokat, pátoszt, mirtusz koszorút kérem hozzá képzelni), akkor tényleg nem sok értelme volt, de tegyük fel, hogy ennél többre is alkalmas vagy. Akkor esetleg a fölösleges energiáid beleölheted a karrieredbe, egy vállalkozásba, társadalmi munkába, az elhagyott állatok megmentésébe, kapálásba vagy bármi másba.

Csak könyörgök, vinnyogás helyett csinálj valami hasznosat!

2016. máj. 17. 11:03
 12/13 A kérdező kommentje:
De mint írtam pasikkal randiztam egy párszor, de csak ennyi utána elhagytak, az okát nem tudom. Persze volt olyan is amikor én szakítottam. Eddig mindig olyan pasikkal akadtam össze, akiket nem érdekeltem eléggé.
2016. máj. 17. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet túl zárkózott vagy, és látszódott is rajtad. Ez pedig elriasztotta őket, és inkább kerestek egy belevalóbb csajt :( Sajna van ilyen, de ne keseredj el, keress veled egy mentalitású srácot, akivel megérted magad, és meg tudsz nyílni előtte.

Próbálkozz neten, igaz nagyon sok a hülye de türelem rózsát terem :)

2016. máj. 17. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!