Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúbarátaim szerint a belső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúbarátaim szerint a belső tulajdonságaim alapján minden pasi ilyet kívánna magának. Mégsincs kapcsolatom már régóta. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Folytatnám a kérdés kiírását:

... Mi lehet a baj? Gondolom a külsőm. De azt is mondják, hogy külsőleg sincs velem baj. Persze molett és telt vagyok, sokaknak ez nem jön be. Szóval külsőleg és belsőleg is vannak hibáim, mint mindenkinek. De mégis fura, hogy a 2 legjobb fiúbarátom azt állítja, hogy tényleg egy olyan lány vagyok, hogy sokkal többet nem is kívánhatna magának egy srác sem. (A fiúbarátaimtól nem akarok semmit és ők sem tőlem, ez biztos.)

Akkor mégis mi az, amit rosszul csinálhatok? Mi lehet a baj? Más is van itt rajtam kívül, aki így van ezzel?

25L

2014. júl. 12. 04:30
1 2
 1/18 anonim válasza:

Te is tudod a választ...a külsőd. Nehéz olyan embert találni aki ezen túl tudja tenni magát és neked is tetszik.

Változtass magadon és akkor rögtön akadnak majd jelentkezőid:)

2014. júl. 12. 04:40
 2/18 A kérdező kommentje:
De nem vagyok amúgy csúnya. Szóval elfogadhatónak tartom magam, szóval akiknek bejönnek a molett lányok, azoknak általában tetszek. Akiknek meg nem jönnek be, azoknak nem is akarok tetszeni. Szóval ilyen szempontból nem kell változtatnom...
2014. júl. 12. 04:41
 3/18 A kérdező kommentje:
Úristen, mennyi "szóval" szót írtam. Későre jár. :)
2014. júl. 12. 04:42
 4/18 anonim ***** válasza:
Te milyen fiúra vágysz? Gondolom jóképű sármőrökre és ezért nincs sikered.
2014. júl. 12. 04:44
 5/18 anonim válasza:

Ha nem akarsz változni akkor marad a türelem, meg a lutri,hogy valaha is lesz-e valakid.

Tudom szrul hangzik, de ez az igazság. De ha tennél érte valószínüleg pár kilóval könnyebben is tetszenél mindenkinek:)

2014. júl. 12. 04:45
 6/18 anonim ***** válasza:
Csúnya vagy <3
2014. júl. 12. 04:55
 7/18 A kérdező kommentje:

6#

Nem, nem vagyok csúnya. De Te az vagy, és rajtam próbálod kitölteni ezt. Szánalmas vagy. :)

2014. júl. 12. 05:04
 8/18 anonim ***** válasza:
De írtam neked szívecskét, szóval azért még szeretlek.
2014. júl. 12. 05:08
 9/18 A kérdező kommentje:

4#

Abszolút nem vágyom a jóképű sármőrökre. Sőt, kifejezetten nem szeretem a tipikusan minden nőnek álma pasikat, és az izmokért sem vagyok oda. A számomra helyes pasikat szeretem, ami azt jelenti, hogy lehet 10-ből egynek tetszik meg, aki én vagyok. Nincs ideálom sem, engem a pasik a kisugárzás alapján fognak meg általában. Nem nagyon az igényeim úgy gondolom.

2014. júl. 12. 06:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Sok embernek bejönnek a molett csajok,nekem is ,nem értem miért nincs pasid
2014. júl. 12. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!