Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúbarátaim szerint a belső tulajdonságaim alapján minden pasi ilyet kívánna magának. Mégsincs kapcsolatom már régóta. Mi lehet a baj?
Folytatnám a kérdés kiírását:
... Mi lehet a baj? Gondolom a külsőm. De azt is mondják, hogy külsőleg sincs velem baj. Persze molett és telt vagyok, sokaknak ez nem jön be. Szóval külsőleg és belsőleg is vannak hibáim, mint mindenkinek. De mégis fura, hogy a 2 legjobb fiúbarátom azt állítja, hogy tényleg egy olyan lány vagyok, hogy sokkal többet nem is kívánhatna magának egy srác sem. (A fiúbarátaimtól nem akarok semmit és ők sem tőlem, ez biztos.)
Akkor mégis mi az, amit rosszul csinálhatok? Mi lehet a baj? Más is van itt rajtam kívül, aki így van ezzel?
25L
Szia,
mutatnál nekem képe(ke)t magadról?
Egy: ha nem lennél molett, többszöröse pasinak jönnél be, mint most (feltéve, hogy az arcod nem csúnya).
Kettő: az a helyzet, hogy én ezt a "nálad jobbat egy srác sem kívánhatna magának" szöveget eddig olyan lányoknak mondtam, akikről éreztem, hogy jószívűek, kedvesek, nagyszerű feleségek és anyák lennének, de olyan szinten nem találtam őket izgalmasnak és vonzónak, mint a sarki zöldséges bácsit.
Nem lehet, hogy egy kicsit sótlan, uncsi, túl kedves, csöndes vagy?
"Nem lehet, hogy egy kicsit sótlan, uncsi, túl kedves, csöndes vagy?"
Ez lenne az anyának/feleségnek való? Te ilyen feleséget szeretnél magadnak?
Abszolút nem vagyok sótlan, sem túlon túl kedves, sem uncsi, de főleg nem csendes. Ez mind teljesen biztos, pl. barátaim ezen jót nevetnének.
Talán egy kicsit túl bonyolult a személyiségem, néha túlkonplikálom a dolgokat, de NEM hiszti formájában.
Az arcomra mondták már lányok és fiúk is, hogy szép. Én nem tartom túl szépnek, de nem gondolom magam rondának sem.
Ha mind ez igaz amit elmondtál akkor csak szerencse ésvagy idő kérdése és megtalálod a párod.
Ne keseredj el, előbb utóbb rá fogsz jönni, hogy megérte várni, meglátod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!