Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cseszegetnek folyton a szüleim, amiért olyan srácok jönnek be, akik nekik nem szimpik?
Igen, felnőtt vagyok, 20 éves, de ez sajnos még mindig probléma nálunk. Eldöntöttem, hogy senkiről sem fogok nekik említést tenni többé, csak maximum annyit, hogy van valakim és kész, mert olyan ellenségesek azonnal mindenkire, nekik senki sem felel meg. Van egy listájuk, hogy milyen pasit képzelnének el mellém, de olyan egyrészt nem létezik, másrészt nekem más az ideálom. És az eddigi exeimre is folyton ment az oltás, de nem viccesen, hanem komolyan, vagy csak mindig szótlanok lesznek, ha szóba kerül, nem is akarnak hallani sem róla...
Na most így nem tudok olyat elképzelni, hogy bárkit is bemutassak nekik. Egyébként imádom őket, és nagyon jó a családunk, minden másról tudunk beszélgetni, de ez a téma egy sötét folt valamiért. Lehet ezen változtatni?
Ez attól is függ ám,hogy milyen pasikat szedsz össze és,hogy milyen gyakran cserélgeted őket.Nem zárnám ki azt az eshetőséget sem,hogy igazuk van.
Egy 20 éves lány hiába érzi magát felnőttnek nem mindig tudja,hogy mi a jó neki.Szerintem te még rendesen el is vagy kényeztetve és most az a problémád,hogy a szüleid túlságosan óvni akarnak,de lehet,hogy még szükséged is lenne erre a védelemre.
Amíg nem pasiztál nem volt mibe beleszólniuk,szóval a szüleid nem változtak meg,csak lett egy új "hobbid" ami eddig nem volt,így nem is tudott konfliktust okozni.:)
"Van egy listájuk, hogy milyen pasit képzelnének el mellém," - azért ez súlyos....
Volt már ilyen korú gyerekem, én sohasem szóltam bele.
Ha megkérdeztek, vagy valahogy szóba került, akkor mindig elmondtam, hogy én hogyan látom az aktuális párjukat, de ennél többet sohasem gondolnék helyesnek.
Nem nekem választanak párt, hanem maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!