Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak mi bajuk van ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak mi bajuk van ha egy nő sminkeli magát?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=2egn3ZHnB4c

Itt van egy videó arról hogy pl. ez a youtuber is mennyivel jobban néz ki egy kis sminkkel. De egy igényes szép sminktől mindenki szebb, mint anélkül.

2016. aug. 6. 18:33
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én sose alapozom magam, még is van úgy hogy előjön rajtam egy pattanás. Továbbá a sokak által szépnek tartott sztárok, modellek is ki vannak sminkelve a filmekben, színpadon is.
2016. aug. 6. 19:32
 22/26 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem sok férfi ezért szivódik fel és hagyja ott a nőt egy éjszaka után mert megijednek :"D
2016. aug. 6. 19:33
 23/26 anonim ***** válasza:
13%
Ragyás heges gülüszemű drótszőrhajú csajból csinál egy egész vállalható fazont a sminkkel.Ügyes,meg kell hagyni! A lényeg hogy a nőknek a férfiak felé támasztott elvárásként a legfontosabb az őszinteség ,de saját maguknál ez már a kinézeten is alapjaiban megbukik,már ott hazudni kezdenek és még meg se szólaltak.
2016. aug. 6. 20:49
 24/26 anonim ***** válasza:
96%

Mindenki úgy hazudik, ahogy tud: a nők a sminkkel, a férfiak a szájukkal.

Hátnabumm. :)

2016. aug. 6. 21:06
 25/26 anonim ***** válasza:
66%
Nem a sminkel van baj, hanem azzal, hogy némelyik harci díszbe öltözik vagy múmiává festi magát.
2016. aug. 6. 21:40
 26/26 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Féltékenyek arra, hogy ők meg rondák maradnak.

Elég ostoba indok, hogy mert "hazudunk" a kinézetünkről. Nem értem, miért én vagyok a hibás azért, ha egy pasi elhiszi, hogy valóban aranyosan csillogó szemhéjam meg vörös szám van. Komolyan nem értem, miért én vagyok okolva azért, mert egy férfinek fogalma sincs, hogy néz ki egy húsvér nő :D

2016. aug. 6. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!