Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet felelni a mai férfiaknak valahogy a válogatás szempontjait illetően, meg úgy egyáltalán?
Mert szerintem nem.
Először is adjanak a nők esélyt minden férfinak, ne ítéljenek külső alapján, de ha ez alapján bárkivel összeállnak, egyből igénytelenek lesznek, ha meg külső alapján mégis szelektálnak, akkor felszínesek. Nézzék a belsőt, az intelligenciát, értelmes nő ne álljon össze egy tanulatlan bunkóval, ha már ő maga vitte valamire ne adja lejjebb, viszont ha az egyszerű melósnak nem ad esélyt, csak a diplomásnak, akkor egy lenéző, beképzelt p*csa, mit gondol az ilyen magáról... Legyen művelt, tájékozott, humoros, szellemi társa a férfinek, jó beszélgetőpartner, de ne akarjon túltenni a férfin, magánál okosabb partnert keressen, de az elítélendő ugyancsak, ha a sajátjánál alacsonyabb értelmi szinten lévőknek nem ad esélyt. Meg persze minden műveltsége mellett legyen konyhatündér, tartsa rendbe a lakást, mert csak az az igazi nő, aki erre képes, legyen anyatípus, családcentrikus, viszont leharapják az ember fejét, ha nem képes saját karriert építeni, hanem a férfival akarja eltartatni magát a kis aranyásó... Arról nem is beszélve, hogy tartsa karban a testét, öltözzön nőiesen, legyen tip-top, de ne nagyon, mert akkor megint csak ott tartunk, hogy felszínes... Ha meg a kapcsolat alatt esetleg meghízna, akkor csak bele akart ülni a jóba, hogy aztán elengedje magát - egy ilyen nő pedig csalódás a férfiaknak, ne csodálkozzon ha elhagyják. Ugyanakkor feszesen, csinosan is adjon esélyt a mackós, pocakos férfiaknak is, sőt, nézze el, ha a párja meghízik a kapcsolat alatt.
Meg lehet valahogy felelni mindennek? Van, akinek ez sikerül?
2-es jól mondta.
Amúgy nyugodtan tegyen túl rajtam bármiben, keressen jobban, legyen okosabb, fusson gyorsabban, akármi.
Csak egy dolog ne legyen: ne érezze magát felsőbbrendűnek emiatt. Ha ez teljesül, akkor felőlem bármiben leverhet engem, mint vak a poharat, büszke is leszek rá.
#Ipkisz Láb, király vagy!
Igen, szóval, ahogy fentebb írták, ez nem egy férfi kívánságlistája. Kb 5é. ha én leírom 5, teljesen különböző nő kívánságait, kiderül, h férfi nem létezik a Földön, aki nektek megfelelne. Na ugyehogy nem?
Nos, a helyzet az, hogy a nők egy jó része megfelel ezeknek, amennyiben egy pasira aktualizáljuk.Láttál már párokat, nem? XDDD
26/F
Miért kéne megfelelni?
Engem nem érdekel, hogy mások mit gondolnak arról, ahogyan válogatok (válogattam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!