Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl válogatós vagyok, nagyok az igényeim?
Szóval van 2 munkatársam(barátom) mind a 2 már családanya, és ők mondták nekem hogy jobb lenne ha lejjebb adnék az igényeimből, és ne válogassak ennyit a lányoknál mert így soha sem lesz normális kapcsolatom. Mert mindig találok valami kis apró hibát ami miatt szakítok, hogyan tudnék ez ellen tenni hogy ne zavarjanak ezek az apró dolgok ?
Úgy már próbáltam hogy eldöntöm hogy nem fog érdekelni, de akkor egy ideig tűröm tűröm de utána sokkal nagyobbat robban és több hibát is felfedezek...
23/f
Na kivancsi lennek te hogy nezel ki..tuti talalnek 1001 hibag. Remelem egyedul maradsz es megkimeled szegeny lanyokat.
26N
Látatlanban/ismeretlenben is azt mondom igazuk van (az anyukáknak)
F/28
Attól függ eddig milyen sikereid voltak a nőknél.
Én 23 éves létemre eddig kilenc nővel szexeltem, azon belül hárommal voltam tartós kapcsolatban. A leghosszabb kapcsolatom 1,5 éves, ami jelenleg is tart.
És te? Ha még szűz vagy, vagy ilyesmi, akkor bizony mindenképp leadhatnál, mert ez a tény önmagában elég jól megmutatja hogy nagyok az igényeid
Akkor talán annyira nem is fogtak meg, mert ha valaki nagyon megtetszik, akkor elfogadod őt, ha a későbbiekben változik is a külsejük.
Ezen nem tudsz változtatni, amíg a saját bőrödön meg nem tapasztalod, hogy milyen az, amikor évek múlva sem lesz melletted senki.
Na majd akkor ha mélyen magadba nézel és átértékeled az életed, majd meglátod, hogy össze fogod tenni a két kezed, ha lesz valakid. És majd megtanulod elogadni az embereket a saját "kis" hibájukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!