Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak mi bajuk van ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak mi bajuk van ha egy nő sminkeli magát?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=2egn3ZHnB4c

Itt van egy videó arról hogy pl. ez a youtuber is mennyivel jobban néz ki egy kis sminkkel. De egy igényes szép sminktől mindenki szebb, mint anélkül.

2016. aug. 6. 18:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
Nem találkoztam még olyan pasival akinek ne tetszett volna a sminkem, pedig nem szolid.
2016. aug. 6. 18:53
 12/26 anonim ***** válasza:
45%
Ég világon semmi. Egy jól kinéző csajjal össze jöttem. Elmentünk hozzá. El volt jó ideig a fürdőben, majd mikor ki jött smink nélkül, kapásból megittam liter rövidet. Nekem nagyon megrázó volt. Azóta a sminkelt nőket nagy ívben kerülöm. Semmi kedvem infarktust kapni.
2016. aug. 6. 18:53
 13/26 anonim ***** válasza:
23%
tök mindegy h sminkben vagy-e vagy sem csak a lyukad legyen jó nedves és nyögj mint az álmából felébresztett mormota XD
2016. aug. 6. 18:55
 14/26 anonim ***** válasza:
18%

12-es

Férfiként mondom, hogy ez erős túlzás.

Oká, valóban minden csaj külsejéből le kell vonni 2-3 pontot, de igazából mit vártál?

Amúgy a tény, hogy képes magát egyszer szépen megcsinálni, azt jelenti, hogy máskor is képes lesz rá, de normális körülmények közt azt várom egy csajtól, hogy legyen laza és érezze jól magát. Egy feszengő, salátázó, nem önfeledt, de gyönyörű csajban sosem lesz semmi örömöd, hidd el nekem.

Ha úgy néz ki a csaj alapból, mint a videóban látható, azt csont nélkül fogadd el, mert az már nagyon jó kategória.

2016. aug. 6. 18:56
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
De ha màr nőknek van olyan fegyver amivel àtverik a férfiakat! Férfiaknak is lehetne màr ilyen fegyver... nem tudom melyik nemnek van tàrskeresési gondjai!!
2016. aug. 6. 18:58
 16/26 anonim ***** válasza:
65%

Én nőként írok, a sminkkel semmi gond amíg valóban nem egy új arcot készítenek vele. Szépen kilehet emelni a szemeket egy tusvonallal, a szempillákat spirállal stb. De attól én is frászt kapok, amikor már 3 réteg alapozóval az arcukon neki állnak még kontúrozni, "csontosítani", az orrukat vékonyítani stb. Én a páromat egy fesztiválon ismertem meg, azaz látott, amikor reggel holt másnaposan smink nélkül kiléptem a zuhanyzóból és semmi meglepettség nem volt az arcán. Sokszor van, hogy iskolába, munkába, buliba is smink nélkül megyek mert vagy nincs időm vagy szimplán nincs kedvem hozzá. Elfogadom, hogy vannak bőrhibáim és eszembe nem jutna takargatni őket. Azzal egyrészt soha az életben nem múlnának el, másrészt a számomra fontos emberek úgyis tudják, hogy milyen az arcom. És nem a bőröm tökéletességéért szeretnek.

Ellenben ismerek olyan lányt, akinek betegségből fakadóan például nagyon (tényleg nagyon) hiányos a szemöldöke és arra rásegít kicsit sminkkel. Ez teljesen elfogadható, nem vonalzóval rajzol "új" szemöldököt, szimplán kiegészíti a sajátját.

2016. aug. 6. 19:00
 17/26 anonim ***** válasza:
19%
Te jó isten hogy nyalakszik a videoban mint valami állat :"D Hát elég bizarr manipulátor. Ezek után én is jobban megfogom nézni kinek van smink
2016. aug. 6. 19:08
 18/26 anonim ***** válasza:
68%
Nem néztem meg a vidit, de nincs semmi bajom vele, ha szolidan, ízlésesen sminkel alkalomszerűen. Csak ne tegye ezt hétvégén otthon. Illetve ne ilyen 80-as évekbeli rikító konzumhölgyek által használt stílust használjon, hanem inkább beige, vagy már krémesebb színeket.
2016. aug. 6. 19:16
 19/26 anonim ***** válasza:
15%
A nőknek abban igaza van hogy egy smink sokat dob az összképen, csak éppen azt felejtik el hogy magasabbról nagyot lehet esni. Nem véletlenül mondja mindenki hogy első randin uszodába kell menni. Ha van egy jól kinéző nő és lekerül róla a vakolat, a pushup melltartó, az alakformáló fehérnemű éppen csak vissza nem szállnak a heréim, az így elém tárulkozó alaktalan biomassza láttán.
2016. aug. 6. 19:26
 20/26 anonim ***** válasza:
39%
Nő vagyok,de ennek a lánynak nagyobb szükség van egy bőrgyógyászra,mint 10 kg vakolatra,akkor is,ha a pattanásait fedi el-amúgy se szabadna,csak ront a helyzeten-.De aki hülye,haljon meg!
2016. aug. 6. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!