Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mi bajuk van ha egy nő sminkeli magát?
https://www.youtube.com/watch?v=2egn3ZHnB4c
Itt van egy videó arról hogy pl. ez a youtuber is mennyivel jobban néz ki egy kis sminkkel. De egy igényes szép sminktől mindenki szebb, mint anélkül.
12-es
Férfiként mondom, hogy ez erős túlzás.
Oká, valóban minden csaj külsejéből le kell vonni 2-3 pontot, de igazából mit vártál?
Amúgy a tény, hogy képes magát egyszer szépen megcsinálni, azt jelenti, hogy máskor is képes lesz rá, de normális körülmények közt azt várom egy csajtól, hogy legyen laza és érezze jól magát. Egy feszengő, salátázó, nem önfeledt, de gyönyörű csajban sosem lesz semmi örömöd, hidd el nekem.
Ha úgy néz ki a csaj alapból, mint a videóban látható, azt csont nélkül fogadd el, mert az már nagyon jó kategória.
Én nőként írok, a sminkkel semmi gond amíg valóban nem egy új arcot készítenek vele. Szépen kilehet emelni a szemeket egy tusvonallal, a szempillákat spirállal stb. De attól én is frászt kapok, amikor már 3 réteg alapozóval az arcukon neki állnak még kontúrozni, "csontosítani", az orrukat vékonyítani stb. Én a páromat egy fesztiválon ismertem meg, azaz látott, amikor reggel holt másnaposan smink nélkül kiléptem a zuhanyzóból és semmi meglepettség nem volt az arcán. Sokszor van, hogy iskolába, munkába, buliba is smink nélkül megyek mert vagy nincs időm vagy szimplán nincs kedvem hozzá. Elfogadom, hogy vannak bőrhibáim és eszembe nem jutna takargatni őket. Azzal egyrészt soha az életben nem múlnának el, másrészt a számomra fontos emberek úgyis tudják, hogy milyen az arcom. És nem a bőröm tökéletességéért szeretnek.
Ellenben ismerek olyan lányt, akinek betegségből fakadóan például nagyon (tényleg nagyon) hiányos a szemöldöke és arra rásegít kicsit sminkkel. Ez teljesen elfogadható, nem vonalzóval rajzol "új" szemöldököt, szimplán kiegészíti a sajátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!