Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak mi bajuk van ha egy nő sminkeli magát?
https://www.youtube.com/watch?v=2egn3ZHnB4c
Itt van egy videó arról hogy pl. ez a youtuber is mennyivel jobban néz ki egy kis sminkkel. De egy igényes szép sminktől mindenki szebb, mint anélkül.
Néha erőteljesen sikerül túltolniuk.
26/F
Amúgy sztem a videón szereplő lány eleve gyönyörű, csak a bőre talán pont, hogy a sok smink miatt ilyen gyulladt.
Az biztos, hogy simán dugnám így is, úgy is.
Mert a smink egy hamis reklám, kb mint ez:
Ha valaki X módon hirdeti magát, akkor szabadjon már begorombulnom, amikor leázik a festék és alatta valami egész mást találok. Persze erre jön az a reakció, hogy DEHÁT ÉN SZOLIDAN SMINKELEK ÁM, aki külön vicces, mert eddig akárhányszor "szolid sminket" láttam, az még így is legalább 10 percbe került, mire felvitték és 4-5 különböző dolgot használtak fel közbe. A férfi megfelelője ennek az lenne, ha a pasik egy uborkát dugnának a nadrágjukba és úgy feszítenének az utcán.
Lehet sértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!