Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya férfiaknak majd 30 felett jön el az idejük mert addigra már a helyes jó pasik elkeltek és családjuk van?
Mekkora baromság! És szerinted a nem túl helyes nők is 30 után kelnek el?
Lehet valaki átlagon felül helyes, de egyben átlagon felül bunkó és unintelligens. Akkor most hajtsak rá, mert olyan szép kék a szeme és arányos a teste?
Ezen én is gondolkodtam, szerintem igen. Nem csak hogy a jó pasik elkeltek, hanem azok a 30 feletti nők, akik egyedül maradtak, kapuzárási pánik miatt lejjebb adják az igényeik, meg abban a korban azért már nem számít annyira a külső.
Az talán túlzás, hogy "eljön az ő idejük", de több esélyük lesz egy fokkal.
Egyik kedves barat-nom 30 folotti, okos es szep, csinos is. Megsincs parja tudtommal. Valakit jobban erdekel a karrier es a tanulmanyok.
Ne epits erre a hulyesegre amit kitalaltal magadnak.
#3: Én sem vagyok sikeres a korombeli lányoknál, de egy 30 feletti nővel simán alakulhatott volna valami, csak a korkülönbség miatt nem akartam belemenni.
Ezért gondoltam, hogy valamennyire igaz.
#4: Ha valakinek azért nincs, mert nem akar, az egy más dolog.
Ne áltasd magad!
Persze, a nők 30 felett már nem kellenek senkinek, de a csúnya pasikért 30 felett már kapkodnak?
Ugyan már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!