Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit mondtok ha az ismerkedésné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondtok ha az ismerkedésnél megkérdezi a nő tőletek hogy milyen rossz tulajdonságaid vannak?

Figyelt kérdés
2016. aug. 4. 07:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó 3-ig? nekem akkor ment el tőled a kedvem, mikor bejelentetted, hogy imádsz utazni.
2016. aug. 4. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Elmondom amik szerintem a rossz tulajdonságaim. Minek takargatni, később úgyis kiderül. Lehet hogy amit én rossznak hiszek az neki nem is zavaró. De ez oda vissza így van szerintem.
2016. aug. 4. 13:23
 13/13 anonim ***** válasza:

6,

ez nem bemondásra megy. magától derül ki, ha sokat vagytok együtt.

miért akarná valaki, hogy rosszakat mondjak magamról?

ha eleget beszélgetünk, úgyis elmondok mindent, amire kíváncsi (ha megbízok benne).

másrészt nem biztos, hogy ami nekem baj, az neki is.

ismerős az a rinyálás, hogy juj, vastag a combom?

jaj, drágám, dehogy.

de, de...!

semmi értelme hülyének, szerencsétlennek, nem vonzónak beállítani magad, csak nem kell hazudni, ennyi.

azt tudom elképzelni még, hogy ez a kérdés önigazolásra születik. ha az elején bejelented, hogy veled ez meg az a gáz, akkor később ráolvashatod a fejére, hogy de hiszen én szóltam.

nincs olyan teszt, kérdés vagy próba, amivel bebiztosíthatnád magad. olyan ez, mint az exekről kérdezni. és akkor majd velem is az lesz. közben meg hülyeség. nekem is intő jel, ha csalta az exét (amit amúgy én honnan fogok tudni?), vagy ha szidja őt. mert akkor valószínűleg az embereket vagy a nőket nem tiszteli úgy általában.

még valami. semmi nem riaszt el jobban valakitől, mint a panaszkodás és önsajnáltatás. el lehet mondani, mi baja. a lényeg, hogy hol a fókusz.

nem siránkozópartnert keresek, hanem valakit, akivel jó élményeink lehetnek együtt.

szóval ha nagyon logikusra akarnám venni a figurát, inkább azt kérdezném:

milyen jó tulajdonságod hiányzik, ami nekem fontos?

:)

2016. aug. 5. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!