Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen jó és rossz tulajdonság...

Milyen jó és rossz tulajdonságaid vannak?

Figyelt kérdés
Hogyan jellemeznéd magadat? (teljesen őszintén :))
2011. febr. 5. 20:24
1 2
 1/12 szamóca. ***** válasza:

hűha=)

hát... őszinte vagyok. túlságosan is. és nem bírom befogni a számat, és sokszor bajba keverem magam vagy akik velem vannak. elég hirtelen természetű vagyok, és néha igazságtalanul ugrok neki embereknek, viszont be merem vallani ah tévedtem és még bocsánatot is kérek :D túlságosan ragaszkodó vagyok, és emiatt védelmi mechanizmusként nem szeretek könnyen közel engedni magamhoz embereket. de sajnos néhény emberben akaratlanul is túlságosan megbízok, amiért mindig pofára esek, és ezért előszeretettel sajnáltatom magam. nagyon kialakult világképem van, de meggyőzhető vagyok ha jó érveid vannak. viszont kegyetlenül nonkonformista vagyok, és makacs. tipikusan működik bennem a "csakazértis" szellem =) egyébként bunkó vagyok, és mindenben a rosszat keresem, majd megpróbálom kiküszöbölni azt. nagyon tudok szeretni, ami nekem nagyon rossz. a gyűlölközés ritka nálam... talán még nem is igazán volt, mert nem tudok haragot tartani. nem vagyok előítéletes, de hamar elássa nálam magát valaki, ha érzékeny pontokra tapint.

egyébként idióta vagyok és még suta is:DD

2011. febr. 5. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Külső jó:

-Relatív Magas

-Relatív Erős

-Relatív Ügyes

Külső rossz:

-Borzasztó ronda :D

-Aránytalanság

Belső jó:

-Méltányosság

-Szociális elvek

-(Csendes)

-Belső rossz:

-(Csendes)

-Hanyagság

-Lustaság

-Humorérzék hiánya

Kb. ennyi.

Üdv.

2011. febr. 5. 21:57
 3/12 anonim ***** válasza:

-rossz: türelmetlen és érzékeny vagyok, néha TÚL lazán veszem a dolgaimat. elég gyakran szétszórt vagyok.

-jó: kiállok az igazam mellett, kitartó vagyok és sosem adom fel. mindig optimista vagyok. állítások alapján jó humorom van. jó emberismerő vagyok.

16/L

2011. febr. 5. 22:16
 4/12 anonim ***** válasza:

jó:

diszkrét, kozervatív, radikális és toleráns vagyok.

nagy az igazság érzetem

becsületes vagyok és őszinte. Próbálok tájékozott lenni.

Rossz:

túl érzékeny, kicsit arrogáns, pesszimista, szkeptikus.

2011. febr. 5. 22:22
 5/12 Wayolett válasza:

jó: őszinte, barátságos, vicces, spontán

rossz: állandóan kések, késöbb jövök rá h hibáztam, elvileg kicsit agresszív

2011. febr. 5. 23:00
 6/12 böiler ***** válasza:

Különösebben nem tartom magam jó pasinak, nem tartom magamat rendes embernek. Viszont nem tartom magamat ocsmánynak, sem egy f@szkalapnak. Micsoda jellemzés... Na, akkor kezdjük el.

Sajnos nagyon önfejű vagyok. Inkább szenvedek egyedül, minthogy segítségek kérjek. Például nem megyek el orvoshoz, csak akkor, ha tényleg minden kötél szakad. Így sikeresen egy életre tönkretettem a jobb kezem.

Túlságosan ragaszkodó vagyok, de képtelen vagyok ezt elmondani, kifejezni bárkinek is. 2 hónapja megismertem a világ legszebb, legokosabb lányát, neki kitudtam mondani, hogy szeretlek. Csak ő nem szerette.

Lusta vagyok néha. Illetve nem, csak ha olyan dolgokról van szó, amit nem csinálsz szívesen. Mert, ha koncertre, kocsmába, meccsre kell menni, akkor megyek.

Néha nagyon sok előítéletem van, néha egyáltalán nincs. Akár 1 napon belül változik...

17/F

2011. febr. 6. 09:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Jó:

Nem árulok el másokat se a titkaikat (jó, ez úgy alap, de egyesek nagyon pletykásak), nem vagyok befolyásolható (lehet, hogy rossz is egy kicsit), nem vagyok haragtartó, nem vagyok elfogult.

Rossz:

hirtelenharagú vagyok, önbizalomhiányos, pesszimista, kishitű, ronda, tiszta dilis, NAGYON de NAGYON érzékeny.Hirtelen ennyi, de bennem van bőven! :)

Egy tulajsonságomat nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz:

nagyon ragaszkodó. Pl: ha egy kapcsolatomnak vége van, akkor utána évekig még próbálom visszaszerezni. De legalább eszem ágában sincs megcsalni! :)

2011. febr. 6. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Én mindig olyan vagyok amilyennek elvárják, hogy legyek. Nem akarom megváltoztatni a társaim véleményét még akkor sem ha az zavar. Azt csinálnak amit akarnak én csak elmondom a véleményemet, HA kérdezik illetve ha életbevágó!

Ha viccesnek kell lenni az leszek, ha komolynak az leszek, ha bátornak az...

Nárcisztikus vagyok, tehát nagyon fontos, hogy tiszteljenek belül és ezt ki kell érdemelni... Tehát ennek érdekében bármire képes vagyok. A szívemen viselek mindent és borzasztóan lelkiismeret furdalásom van, ha a szavamat nem tudom betartani és addig vergődöm, míg nem fog sikerülni minél hamarabb! Senkit sem bántok, még akkor sem ha ők bántanak engem... (Ezt nem fizikai bántásra kell érteni.. Az nem jellemző.. Valahogy mindig elkerülnek/tek az fizikális agresszorok...)

Segítőkész és bensőséges vagyok szintén annak érdekében, hogy megkapjam a kellő "tiszteletet" (valaki szeretetnek mondaná...)

Az embertársaimra olyannyira figyelek, hogy szóról szóra el tudnám mondani az összes gondolatát amit megosztott velem... Szintén a nárcisztikus mi volt miatt, mindig lehet rám számítani, lehet befolyásolni, (csak udvarolni kell előtte..), lemondok szinte bármiről, ha ezzel örömet illetve tiszteletet szerzek a társamnak/tól...

Sosem ismerem el a hibáimat illetve sosem tartom azokat a dolgokat hibának amiket felrónak nekem, hiszen ez annyira relatív, hogy más pont nem fogja hibának találni azt a tulajdonságot... Ez teljesen emberfüggő. Ezáltal rohadtul nem tetszik, ha felróják nekem, mert botor tettnek tartom...

A belsőmet senki sem ismeri igazán épp azért, mert mindenkivel olyan vagyok amilyet ő elvár tőlem... Ez kellemetlen tud lenni, ha egyszerre több közeli ismerősömmel vagyok együtt, de akkor általában csöndben maradok és hallgatagan veszek részt a cselekményben.. Nem foglalok állást semmiben és csak a vicceket ragadom meg, komolyabb dolgokba nem megyek bele...

Ez lehet kétszínű dolog, de ez van. Viszont aki tényleg ismeri ezt a valómat nem fogja bánni, hiszen tudja, hogy soha senkinek sem ártanék és senkit sem beszélek ki a háta mögött... Így efelett szemet lehet hunyni.

Azt várom el mástól amit magamtól is elvárok! És ez fordítva is igaz.

Egyetlen tényleg rossz tulajdonságot tudnék említeni: Rengeteg embert butának nézek! És nem feltétlen a lexikális tudását illetően. De ez a természetem velejárója, hiszen nem tudnék úgy megalázkodni, ha nem lenne kellő egom hozzá... Annyira nem vagyok bölcs!

Ettől függetlenül imádom az okos emberek társaságát. Számomra nagyon fontos tulajdonság az, hogy tudjon nekem újat mondani, meg tudjon lepni! És itt megint nem a lexikális dolgokra gondolok...

Ui.: Egy pszichológiát hallgató fiú!

2011. febr. 6. 13:34
 9/12 anonim ***** válasza:

jó: megértő, bármiről el tudok beszélgetni bárkivel, alkalmazkodóképes, segítőkész, önfeláldozó,

rossz: kritizálok, lenézek másokat, sokszor füllentek, "lobbanékony" vagyok, nem bírom a hülyeséget és a butaságot, és legalább fél óra kell, hogy lenyugodjak.

2011. febr. 6. 16:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Jóról nem tudom, a rosszakhoz meg nem lenne elég hely:p
2011. febr. 6. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!