Milyen jó és rossz tulajdonságaid vannak?
rossz : túl sokat beszélek, hirtelen változik e természetem (pl egyik percben meghalok a röhögéstől, következőben ki akarok nyírni valakit xD) , elég erőszakos vagyok x) (de csak a fiúkkal :D ) , nem nagyn vagyok lányos xDD , lámpaláz.kb ennyi de tuti van még
jó: ehh nem írom le őket :D
Kicsit régi kérdés, de azért:
Jó:
-van humorérzékem, megröhögtetem a "közönséget"
-értelmes vagyok, könnyen átlátom a dolgokat
-jó tanuló vagyok, bő a szókincsem, tudok fogalmazni (legalábbis írásban)
-őszinte vagyok
-segítőkész vagyok általában
-nem vagyok rasszista és/vagy homofób (bár nem engedném, hogy homoszexuális pár örökbefogadjon gyerekeket)
-becsületes és lelkiismeretes vagyok
Rossz:
-gyakran bunkó/flegma/cinikus vagyok, nem érzékelem a határt
-tudok nyers lenni (többnyire az is vagyok)
-érzéketlennek tartanak az ismerőseim (végülis igazuk van, hiszen amin mások elbőgik magukat, engem általában meg sem érint)
-túl büszke vagyok, ami leginkább abban nyilvánul meg, hogy nem kérek segítséget senkitől, inkább szenvedek az adott dologgal
-fiús vagyok
-sokat káromkodok
-gyakran sértek meg másokat, bár szándékosan sosem tennék keresztbe másoknak (legalábbis ha nagy dologról van szó, kisebb szivatásokban benne vagyok)
Utálom, ha valaki...
-...s*ggnyaló.
-...kétszínű.
-...csendes.
-...primitív.
-...humorérzék hiányában szenved.
Azt hiszem, ennyi. Mások elmondása alapján írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!