Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen jó és rossz tulajdonság...

Milyen jó és rossz tulajdonságaid vannak?

Figyelt kérdés
Hogyan jellemeznéd magadat? (teljesen őszintén :))
2011. febr. 5. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

rossz : túl sokat beszélek, hirtelen változik e természetem (pl egyik percben meghalok a röhögéstől, következőben ki akarok nyírni valakit xD) , elég erőszakos vagyok x) (de csak a fiúkkal :D ) , nem nagyn vagyok lányos xDD , lámpaláz.kb ennyi de tuti van még

jó: ehh nem írom le őket :D

2011. febr. 6. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Kicsit régi kérdés, de azért:

Jó:

-van humorérzékem, megröhögtetem a "közönséget"

-értelmes vagyok, könnyen átlátom a dolgokat

-jó tanuló vagyok, bő a szókincsem, tudok fogalmazni (legalábbis írásban)

-őszinte vagyok

-segítőkész vagyok általában

-nem vagyok rasszista és/vagy homofób (bár nem engedném, hogy homoszexuális pár örökbefogadjon gyerekeket)

-becsületes és lelkiismeretes vagyok

Rossz:

-gyakran bunkó/flegma/cinikus vagyok, nem érzékelem a határt

-tudok nyers lenni (többnyire az is vagyok)

-érzéketlennek tartanak az ismerőseim (végülis igazuk van, hiszen amin mások elbőgik magukat, engem általában meg sem érint)

-túl büszke vagyok, ami leginkább abban nyilvánul meg, hogy nem kérek segítséget senkitől, inkább szenvedek az adott dologgal

-fiús vagyok

-sokat káromkodok

-gyakran sértek meg másokat, bár szándékosan sosem tennék keresztbe másoknak (legalábbis ha nagy dologról van szó, kisebb szivatásokban benne vagyok)

Utálom, ha valaki...

-...s*ggnyaló.

-...kétszínű.

-...csendes.

-...primitív.

-...humorérzék hiányában szenved.

Azt hiszem, ennyi. Mások elmondása alapján írtam.

2011. febr. 26. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!